Doe jij mee met de Down Under Kids Club?

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal de eerste Kids Club beginnen op 14 mei, de Kids Clubs daarvoor zijn geannuleerd.

Het watersportseizoen gaat weer van start, op zaterdag 28 maart is de Official Season Kick-off! Dat betekent dat ook de kids vanaf mei weer op de leukste wakeboardbaan van Nederland mogen! De kids club staat dit jaar onder leiding van o.a. Joey Scholman. Deze fanatieke wakeboarder heeft een bulk aan ervaring en geeft al meerdere jaren leiding aan de kids club. Hij en de andere instructeurs zullen helpen bij het leren wakeboarden of het aanleren van de vetste trucs!

De beginnerscursus bestaat uit 4 lessen en is voor kids van 7 tot en met 14 jaar en kost in totaal 125,- p.p. Het hebben van een zwemdiploma (A) is natuurlijk verplicht!

Kids Club Beginners
Voor de beginners is er de kids club op zondagochtend van 10:00 – 11:30 uur. Tijdens de eerste les begin je met waterskiën of kneeboarden, zodat je kan wennen aan de baan en de kabel. Wanneer je dit onder de knie hebt, mag je het wakeboarden proberen! De cableway zal iets langzamer draaien dan normaal, zodat je echt de tijd krijgt om het wakeboarden goed te leren.

Heb je het nog nooit eerder gedaan? Wees niet bang! De cableway is voor iedereen toegankelijk en maakt het leren makkelijk. Klik hier voor een kleine impressie! 

Data en tijden
1: Zondag 10, 17, 24 mei en 7 juni (zo 31 mei niet i.v.m. Pinksteren) van 10.00 tot 11.30 uur

2: Zondag 14, 21 en 28 juni en 5 juli van 10.00 tot 11.30 uur

3: Zondag 6, 13, 20 en 27 september van 10.00 tot 11.30 uur

Kijk voor meer informatie op de website van het cablepark

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer