Doe jij mee met de Down Under Kids Club?

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal de eerste Kids Club beginnen op 14 mei, de Kids Clubs daarvoor zijn geannuleerd.

Het watersportseizoen gaat weer van start, op zaterdag 28 maart is de Official Season Kick-off! Dat betekent dat ook de kids vanaf mei weer op de leukste wakeboardbaan van Nederland mogen! De kids club staat dit jaar onder leiding van o.a. Joey Scholman. Deze fanatieke wakeboarder heeft een bulk aan ervaring en geeft al meerdere jaren leiding aan de kids club. Hij en de andere instructeurs zullen helpen bij het leren wakeboarden of het aanleren van de vetste trucs!

De beginnerscursus bestaat uit 4 lessen en is voor kids van 7 tot en met 14 jaar en kost in totaal 125,- p.p. Het hebben van een zwemdiploma (A) is natuurlijk verplicht!

Kids Club Beginners
Voor de beginners is er de kids club op zondagochtend van 10:00 – 11:30 uur. Tijdens de eerste les begin je met waterskiën of kneeboarden, zodat je kan wennen aan de baan en de kabel. Wanneer je dit onder de knie hebt, mag je het wakeboarden proberen! De cableway zal iets langzamer draaien dan normaal, zodat je echt de tijd krijgt om het wakeboarden goed te leren.

Heb je het nog nooit eerder gedaan? Wees niet bang! De cableway is voor iedereen toegankelijk en maakt het leren makkelijk. Klik hier voor een kleine impressie! 

Data en tijden
1: Zondag 10, 17, 24 mei en 7 juni (zo 31 mei niet i.v.m. Pinksteren) van 10.00 tot 11.30 uur

2: Zondag 14, 21 en 28 juni en 5 juli van 10.00 tot 11.30 uur

3: Zondag 6, 13, 20 en 27 september van 10.00 tot 11.30 uur

Kijk voor meer informatie op de website van het cablepark

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer