Doe jij mee met de Down Under Kids Club?

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal de eerste Kids Club beginnen op 14 mei, de Kids Clubs daarvoor zijn geannuleerd.

Het watersportseizoen gaat weer van start, op zaterdag 28 maart is de Official Season Kick-off! Dat betekent dat ook de kids vanaf mei weer op de leukste wakeboardbaan van Nederland mogen! De kids club staat dit jaar onder leiding van o.a. Joey Scholman. Deze fanatieke wakeboarder heeft een bulk aan ervaring en geeft al meerdere jaren leiding aan de kids club. Hij en de andere instructeurs zullen helpen bij het leren wakeboarden of het aanleren van de vetste trucs!

De beginnerscursus bestaat uit 4 lessen en is voor kids van 7 tot en met 14 jaar en kost in totaal 125,- p.p. Het hebben van een zwemdiploma (A) is natuurlijk verplicht!

Kids Club Beginners
Voor de beginners is er de kids club op zondagochtend van 10:00 – 11:30 uur. Tijdens de eerste les begin je met waterskiën of kneeboarden, zodat je kan wennen aan de baan en de kabel. Wanneer je dit onder de knie hebt, mag je het wakeboarden proberen! De cableway zal iets langzamer draaien dan normaal, zodat je echt de tijd krijgt om het wakeboarden goed te leren.

Heb je het nog nooit eerder gedaan? Wees niet bang! De cableway is voor iedereen toegankelijk en maakt het leren makkelijk. Klik hier voor een kleine impressie! 

Data en tijden
1: Zondag 10, 17, 24 mei en 7 juni (zo 31 mei niet i.v.m. Pinksteren) van 10.00 tot 11.30 uur

2: Zondag 14, 21 en 28 juni en 5 juli van 10.00 tot 11.30 uur

3: Zondag 6, 13, 20 en 27 september van 10.00 tot 11.30 uur

Kijk voor meer informatie op de website van het cablepark

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer