Het strand van Down Under dit paasweekend al geopend!

Het wordt dit paasweekend prachtig weer en daarom gaat het strand van Down Under op zaterdag al open! Voor een mooi strand hoef je niet langer naar de kust te rijden, want op het strand van Down Under is het heerlijk vertoeven. Zin in een verkoelende duik? Dat kan in het strandbad met mooi helder water. Aan de kids wordt ook gedacht: op de ligweide staan veel speeltoestellen en bij mooi weer liggen er een aantal waterspeeltoestellen in het water voor de kinderen tot en met 12 jaar! Onze lifeguards houden ondertussen een oogje in het zeil.

Ook bij trek zijn er genoeg mogelijkheden, zoals een lekkere snack bij het snackluik of loop een stukje door naar ons restaurant voor een heerlijke lunch of diner.

Wanneer is het strand open?
Als de groene vlag buiten hangt betekent dit dat het strand geopend is. Bij een rode vlag is het strand gesloten.

Kijk voor meer informatie over het strand hier.

Kom dit paasweekend al genieten van het mooie weer op het strand bij Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer