Het strand van Down Under dit paasweekend al geopend!

Het wordt dit paasweekend prachtig weer en daarom gaat het strand van Down Under op zaterdag al open! Voor een mooi strand hoef je niet langer naar de kust te rijden, want op het strand van Down Under is het heerlijk vertoeven. Zin in een verkoelende duik? Dat kan in het strandbad met mooi helder water. Aan de kids wordt ook gedacht: op de ligweide staan veel speeltoestellen en bij mooi weer liggen er een aantal waterspeeltoestellen in het water voor de kinderen tot en met 12 jaar! Onze lifeguards houden ondertussen een oogje in het zeil.

Ook bij trek zijn er genoeg mogelijkheden, zoals een lekkere snack bij het snackluik of loop een stukje door naar ons restaurant voor een heerlijke lunch of diner.

Wanneer is het strand open?
Als de groene vlag buiten hangt betekent dit dat het strand geopend is. Bij een rode vlag is het strand gesloten.

Kijk voor meer informatie over het strand hier.

Kom dit paasweekend al genieten van het mooie weer op het strand bij Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer