Het strand van Down Under dit paasweekend al geopend!

Het wordt dit paasweekend prachtig weer en daarom gaat het strand van Down Under op zaterdag al open! Voor een mooi strand hoef je niet langer naar de kust te rijden, want op het strand van Down Under is het heerlijk vertoeven. Zin in een verkoelende duik? Dat kan in het strandbad met mooi helder water. Aan de kids wordt ook gedacht: op de ligweide staan veel speeltoestellen en bij mooi weer liggen er een aantal waterspeeltoestellen in het water voor de kinderen tot en met 12 jaar! Onze lifeguards houden ondertussen een oogje in het zeil.

Ook bij trek zijn er genoeg mogelijkheden, zoals een lekkere snack bij het snackluik of loop een stukje door naar ons restaurant voor een heerlijke lunch of diner.

Wanneer is het strand open?
Als de groene vlag buiten hangt betekent dit dat het strand geopend is. Bij een rode vlag is het strand gesloten.

Kijk voor meer informatie over het strand hier.

Kom dit paasweekend al genieten van het mooie weer op het strand bij Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer