Het strand van Down Under dit paasweekend al geopend!

Het wordt dit paasweekend prachtig weer en daarom gaat het strand van Down Under op zaterdag al open! Voor een mooi strand hoef je niet langer naar de kust te rijden, want op het strand van Down Under is het heerlijk vertoeven. Zin in een verkoelende duik? Dat kan in het strandbad met mooi helder water. Aan de kids wordt ook gedacht: op de ligweide staan veel speeltoestellen en bij mooi weer liggen er een aantal waterspeeltoestellen in het water voor de kinderen tot en met 12 jaar! Onze lifeguards houden ondertussen een oogje in het zeil.

Ook bij trek zijn er genoeg mogelijkheden, zoals een lekkere snack bij het snackluik of loop een stukje door naar ons restaurant voor een heerlijke lunch of diner.

Wanneer is het strand open?
Als de groene vlag buiten hangt betekent dit dat het strand geopend is. Bij een rode vlag is het strand gesloten.

Kijk voor meer informatie over het strand hier.

Kom dit paasweekend al genieten van het mooie weer op het strand bij Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer