Nieuw: familie-arrangementen!

Op stap met de familie? Dankzij onze speciale ‘familie-arrangementen’ kan iedereen, zowel jong als oud, een onvergetelijke dag ervaren!

Activiteiten
Onze locatie in Nieuwegein beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten. Kies uit een groot aanbod aan activiteiten; van tokkelen tot beachvolleybal en van waterskiën tot bodyboarden! Wij bezorgen jullie met plezier een onvergetelijke dag.

Lunch of diner
Maak de dag compleet met een heerlijke lunch of Barbecuebuffet. Combineer uw dag met een lunchbuffet bestaande uit een huisgemaakte soep, rijk belegde broodjes en zoete lekkernijen. Liever een diner? Laat u verassen door verschillende salades en gevarieerde barbecue gerechten met een ruime variatie aan diverse soorten vlees en vis. Uiteraard wordt de bbq geserveerd met frites, stokbrood, kruidenboter en diverse soorten sauzen.

Kosten volwassenen (inclusief drankarrangement)
Lunch arrangement: v.a. € 44,50 p.p.
Diner arrangement: v.a. € 49,50 p.p.

Reserveren
Reserveren is mogelijk via sales@downunder.nl

*Het familie-arrangement is te boeken vanaf 25 personen.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer