Nieuw: familie-arrangementen!

Op stap met de familie? Dankzij onze speciale ‘familie-arrangementen’ kan iedereen, zowel jong als oud, een onvergetelijke dag ervaren!

Activiteiten
Onze locatie in Nieuwegein beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten. Kies uit een groot aanbod aan activiteiten; van tokkelen tot beachvolleybal en van waterskiën tot bodyboarden! Wij bezorgen jullie met plezier een onvergetelijke dag.

Lunch of diner
Maak de dag compleet met een heerlijke lunch of Barbecuebuffet. Combineer uw dag met een lunchbuffet bestaande uit een huisgemaakte soep, rijk belegde broodjes en zoete lekkernijen. Liever een diner? Laat u verassen door verschillende salades en gevarieerde barbecue gerechten met een ruime variatie aan diverse soorten vlees en vis. Uiteraard wordt de bbq geserveerd met frites, stokbrood, kruidenboter en diverse soorten sauzen.

Kosten volwassenen (inclusief drankarrangement)
Lunch arrangement: v.a. € 44,50 p.p.
Diner arrangement: v.a. € 49,50 p.p.

Reserveren
Reserveren is mogelijk via [email protected]

*Het familie-arrangement is te boeken vanaf 25 personen.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Opening Cablepark 2024
  Opening Cablepark 2024

  Opening Cablepark 2024

  Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

  Lees meer
 • NK Wakeboarden 2024
  NK Wakeboarden 2024

  NK Wakeboarden 2024

  Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

  Lees meer
 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer