Down Under Locals Contest

Zaterdagavond 4 juli is er een wedstrijd om te bepalen wie de beste ‘local rider’ van Down Under is. We nodigen alle seizoenskaarthouders uit om zich op deze avond te bewijzen en een plekje te veroveren op het erepodium van ‘Local Down Under’. Een goede oefening voor de officiële wedstrijd een week erop, de Down Under Open die zondag 12 juli al plaatsvindt.

Punch-Party
Na de wedstrijd is er een heuse Down Under Punch-party. Alle seizoenskaarthouders + aanhang zijn welkom!
Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes en genoeg punch voor iedereen.

RTL Tour Du Jour
Tevens is de cameraploeg van het RTL programma ‘Tour du Jour’ met Wilfred Genee aanwezig op het terrein om de festiviteiten rondom de opening van de Tour de France vast te leggen. Je skills kunnen dus op beeld vastgelegd worden.

Handig om te weten
Kosten (wedstrijd & Punch-party): 10 euro
Wedstrijd: 20:00 uur.
Party: 22:00 uur

Aanmelden voor de local wedstrijd en de Punch-party kan door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘locals contest Down Under’. Vermeld ook je naam, telefoonnummer, leeftijd, geslacht en of je deel wilt nemen aan de wedstrijd. Deelname aan de wedstrijd is optioneel.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer