Down Under Locals Contest

Zaterdagavond 4 juli is er een wedstrijd om te bepalen wie de beste ‘local rider’ van Down Under is. We nodigen alle seizoenskaarthouders uit om zich op deze avond te bewijzen en een plekje te veroveren op het erepodium van ‘Local Down Under’. Een goede oefening voor de officiële wedstrijd een week erop, de Down Under Open die zondag 12 juli al plaatsvindt.

Punch-Party
Na de wedstrijd is er een heuse Down Under Punch-party. Alle seizoenskaarthouders + aanhang zijn welkom!
Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes en genoeg punch voor iedereen.

RTL Tour Du Jour
Tevens is de cameraploeg van het RTL programma ‘Tour du Jour’ met Wilfred Genee aanwezig op het terrein om de festiviteiten rondom de opening van de Tour de France vast te leggen. Je skills kunnen dus op beeld vastgelegd worden.

Handig om te weten
Kosten (wedstrijd & Punch-party): 10 euro
Wedstrijd: 20:00 uur.
Party: 22:00 uur

Aanmelden voor de local wedstrijd en de Punch-party kan door een mail te sturen naar info@downunder.nl onder vermelding van ‘locals contest Down Under’. Vermeld ook je naam, telefoonnummer, leeftijd, geslacht en of je deel wilt nemen aan de wedstrijd. Deelname aan de wedstrijd is optioneel.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer