Down Under Locals Contest

Zaterdagavond 4 juli is er een wedstrijd om te bepalen wie de beste ‘local rider’ van Down Under is. We nodigen alle seizoenskaarthouders uit om zich op deze avond te bewijzen en een plekje te veroveren op het erepodium van ‘Local Down Under’. Een goede oefening voor de officiële wedstrijd een week erop, de Down Under Open die zondag 12 juli al plaatsvindt.

Punch-Party
Na de wedstrijd is er een heuse Down Under Punch-party. Alle seizoenskaarthouders + aanhang zijn welkom!
Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes en genoeg punch voor iedereen.

RTL Tour Du Jour
Tevens is de cameraploeg van het RTL programma ‘Tour du Jour’ met Wilfred Genee aanwezig op het terrein om de festiviteiten rondom de opening van de Tour de France vast te leggen. Je skills kunnen dus op beeld vastgelegd worden.

Handig om te weten
Kosten (wedstrijd & Punch-party): 10 euro
Wedstrijd: 20:00 uur.
Party: 22:00 uur

Aanmelden voor de local wedstrijd en de Punch-party kan door een mail te sturen naar info@downunder.nl onder vermelding van ‘locals contest Down Under’. Vermeld ook je naam, telefoonnummer, leeftijd, geslacht en of je deel wilt nemen aan de wedstrijd. Deelname aan de wedstrijd is optioneel.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer