Down Under in promo Love Island

Voor de nieuwe promovideo van Love Island is Down Under uitgekozen als filmlocatie. In de promo is goed te zien dat de heren (Mert en Remco) die aan het programma deelnemen zich goed vermaken op het strand! Remco uit Utrecht is verslaafd aan watersport, dus waar konden ze hem beter introduceren dan bij Down Under?

Het tweede seizoen van Love Island is vanaf maandag 31 augustus te zien op RTL5 en Videoland. Nederlandse en Vlaamse singles gaan in het programma op zoek naar ware liefde in een luxe villa op Gran Canaria. De kijker bepaalt welke Islanders mogen blijven en wie de villa moeten verlaten.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer