Down Under in promo Love Island

Voor de nieuwe promovideo van Love Island is Down Under uitgekozen als filmlocatie. In de promo is goed te zien dat de heren (Mert en Remco) die aan het programma deelnemen zich goed vermaken op het strand! Remco uit Utrecht is verslaafd aan watersport, dus waar konden ze hem beter introduceren dan bij Down Under?

Het tweede seizoen van Love Island is vanaf maandag 31 augustus te zien op RTL5 en Videoland. Nederlandse en Vlaamse singles gaan in het programma op zoek naar ware liefde in een luxe villa op Gran Canaria. De kijker bepaalt welke Islanders mogen blijven en wie de villa moeten verlaten.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer