Down Under in promo Love Island

Voor de nieuwe promovideo van Love Island is Down Under uitgekozen als filmlocatie. In de promo is goed te zien dat de heren (Mert en Remco) die aan het programma deelnemen zich goed vermaken op het strand! Remco uit Utrecht is verslaafd aan watersport, dus waar konden ze hem beter introduceren dan bij Down Under?

Het tweede seizoen van Love Island is vanaf maandag 31 augustus te zien op RTL5 en Videoland. Nederlandse en Vlaamse singles gaan in het programma op zoek naar ware liefde in een luxe villa op Gran Canaria. De kijker bepaalt welke Islanders mogen blijven en wie de villa moeten verlaten.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer