Donderdag t/m zondag: de Meneer Smakers foodtruck

Liefhebbers van goed vlees en heerlijke sauzen kunnen iedere donderdag t/m zondag terecht bij de Meneer Smakers foodtruck. De wagen staat t/m zondag 13 december 2020 geparkeerd op het parkeerterrein van Down Under in Nieuwegein.

Met vier vestigingen in Utrecht en één in Arnhem is Meneer Smakers een begrip in de regio. De smakelijke (vega)burgers zijn gemaakt van streekproducten en belegd met verse ingrediënten. Deze week is de foodtruck van de burgerketen te vinden op het parkeerterrein van Down Under. De foodtruck is geopend tussen 12.00 en 19.00 uur. Bekijk alvast het menu online!

Zien we je binnenkort voor een heerlijke burger?

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer