Direct online reserveren

Wist je dat je tegenwoordig ook direct online kan reserveren voor ons restaurant? Via een handige reserveringstool zie je gelijk de beschikbaarheid en kan je direct jouw tafel reserveren. Nu weet je direct of er nog ruimte is en is je reservering met een paar klikken gelukt. Klik hier om te reserveren.

Wij verzoeken je vriendelijk tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Helaas is het niet mogelijk om via dit reserveringssysteem een activiteit te reserveren. Je reservering voor het restaurant is direct definitief nadat je gereserveerd hebt.

Wil je een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 28 77777. Graag tot ziens bij Down Under!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer