Direct online reserveren

Wist je dat je tegenwoordig ook direct online kan reserveren voor ons restaurant? Via een handige reserveringstool zie je gelijk de beschikbaarheid en kan je direct jouw tafel reserveren. Nu weet je direct of er nog ruimte is en is je reservering met een paar klikken gelukt. Klik hier om te reserveren.

Wij verzoeken je vriendelijk tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Helaas is het niet mogelijk om via dit reserveringssysteem een activiteit te reserveren. Je reservering voor het restaurant is direct definitief nadat je gereserveerd hebt.

Wil je een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 28 77777. Graag tot ziens bij Down Under!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer