Direct online reserveren

Wist je dat je tegenwoordig ook direct online kan reserveren voor ons restaurant? Via een handige reserveringstool zie je gelijk de beschikbaarheid en kan je direct jouw tafel reserveren. Nu weet je direct of er nog ruimte is en is je reservering met een paar klikken gelukt. Klik hier om te reserveren.

Wij verzoeken je vriendelijk tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Helaas is het niet mogelijk om via dit reserveringssysteem een activiteit te reserveren. Je reservering voor het restaurant is direct definitief nadat je gereserveerd hebt.

Wil je een tafel reserveren voor groepen vanaf 10 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030 28 77777. Graag tot ziens bij Down Under!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer