Cablepark seizoenkaarten beschikbaar

Wij kijken alweer uit naar het komende watersportseizoen! Kun jij net als wij niet wachten om het eerste rondje te maken? Vraag dan nu alvast jouw seizoenkaart aan. Een seizoenkaart kost 750,- (of 600,- voor kids t/m 14 jaar) en daarmee kun je het hele seizoen van 27 maart t/m 31 oktober 2021 bij Down Under wakeboarden.

Wanneer je vóór maandag 15 februari 2021 het ingevulde aanvraagformulier retour stuurt en het totale bedrag van je aanvraag overmaakt krijg je € 50,- korting op je seizoenkaart. Deze korting is alleen geldig bij aanschaf van een volledige seizoenkaart.

Download het aanvraagformulier hier

Wij kijken enorm uit naar het nieuwe seizoen en hopelijk zien we je weer bij de seizoenopening op zaterdag 27 maart 2021! 😃

 

Hieronder de belangrijkste informatiepunten:

 1. De prijs van een seizoenkaart is iets verhoogd naar € 750,00 of € 600,00 voor kids t/m 14 jaar.
 2. Het seizoen loopt van 27 maart t/m 31 oktober 2021.
 3. Wanneer je vóór maandag 15 februari 2021 het ingevulde aanvraagformulier retour stuurt en het totale bedrag van je aanvraag overmaakt krijg je € 50,- korting op je seizoenkaart. Deze korting is alleen geldig bij aanschaf van een volledige seizoenkaart.
 4. Indien je in 2020 een seizoenkaart voor de maanden april en/of mei hebt gekocht dan krijg je die maanden/weken bij het aanschaffen van een nieuwe seizoenkaart ter compensatie retour vanwege de uitgestelde opening van het Cablepark in 2020. Vink hiervoor de juiste opties aan op het aanvraagformulier. Deze compensatie geldt niet voor gesponsorde seizoenkaarten.
 5. Wanneer je geen nieuwe seizoenkaart wilt kopen dan kan je tot 1 april 2021 aanspraak maken op een Down Under-voucher ter waarde van je compensatiebedrag. Dit kan je doen door te reageren op deze mail vóór 1 april. Per 1 april 2021 vervalt elke vorm van compensatie. Deze compensatie geldt niet voor gesponsorde seizoenkaarten.
 6. Wil je gedurende het seizoen je wakeboard weer bij ons stallen? Dat kan! Stuur ons ook de ingevulde huurovereenkomst wakeboardstalling toe en leg het vast, op = op.
 7. De wakeboardstalling is vanwege de verbouwing van onze benedenverdieping verplaatst naar een andere ruimte. Deze ruimte is kleiner waardoor er geen mogelijkheid meer is om je wetsuit, impact vest en overig materiaal te laten hangen (ook niet over je eigen board). Alleen het stallen van je wakeboard is komend seizoen mogelijk.
 8. Het ‘gewonnen’ obstakel van Unit (de Step-up) blijft in ieder geval nog tot 1 juni 2021 bij ons liggen. Daarnaast zijn we druk bezig met het aanbrengen van enkele vernieuwingen op het water, in de setup en op het dock zodat we komend seizoen weer fris van start kunnen 😃.
 9. Iedereen die bij ons een seizoenkaart aanschaft kan bij Wet ’n Wild in Alphen a/d Rijn met 50% korting boarden op vertoon van je Down Under cablepas (neem hiervoor bij je eerste bezoek een pasfoto mee).
 10. De openingstijden voor komend jaar vind je hier, check deze goed en zet ze eventueel in je agenda. Onze receptie is altijd geopend tot één uur voor sluitingstijd van het Cablepark, dus zorg dat je je tijdig inschrijft en een bandje haalt als je je rondjes tijdens het laatste uur van de dag wilt komen maken 😉.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer