Boaz bij Down Under

Voor zijn dagelijkse vlog is Boaz naar Down Under geweest. Het was een hele tijd geleden dat hij is wezen indoor surfen, dus was het de hoogste tijd om samen met zijn vrienden Mees, Timo, Tim, Lars, Zilver en Anna een toffe dag te beleven bij Down Under.

Onder goede begeleiding van Valerie en Carsten gingen de heren en dame de Wavesurfer op. Tijdens het surfen en bodyboarden konden de jongens het niet laten om de coolste tricks te proberen. De jongens waren zo enthousiast dat ze ook nog wilden wakeboarden op het cablepark. Benieuwd wie het er het best vanaf bracht? Bekijk het in de vlog van Boaz!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer