Boaz bij Down Under

Voor zijn dagelijkse vlog is Boaz naar Down Under geweest. Het was een hele tijd geleden dat hij is wezen indoor surfen, dus was het de hoogste tijd om samen met zijn vrienden Mees, Timo, Tim, Lars, Zilver en Anna een toffe dag te beleven bij Down Under.

Onder goede begeleiding van Valerie en Carsten gingen de heren en dame de Wavesurfer op. Tijdens het surfen en bodyboarden konden de jongens het niet laten om de coolste tricks te proberen. De jongens waren zo enthousiast dat ze ook nog wilden wakeboarden op het cablepark. Benieuwd wie het er het best vanaf bracht? Bekijk het in de vlog van Boaz!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer