Boaz bij Down Under

Voor zijn dagelijkse vlog is Boaz naar Down Under geweest. Het was een hele tijd geleden dat hij is wezen indoor surfen, dus was het de hoogste tijd om samen met zijn vrienden Mees, Timo, Tim, Lars, Zilver en Anna een toffe dag te beleven bij Down Under.

Onder goede begeleiding van Valerie en Carsten gingen de heren en dame de Wavesurfer op. Tijdens het surfen en bodyboarden konden de jongens het niet laten om de coolste tricks te proberen. De jongens waren zo enthousiast dat ze ook nog wilden wakeboarden op het cablepark. Benieuwd wie het er het best vanaf bracht? Bekijk het in de vlog van Boaz!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer