26 april: Beachtennis

Maak op zondag 26 april tussen 11.00 en 15.00 uur kennis met de snelst groeiende strandsport ter wereld; Beachtennis!

De nieuwste rage op sportgebied beoefen je deze zomer bij Down Under. In samenwerking met beachtennis.nu organiseren wij op zondag 26 april een demonstratie van deze geweldige strandsport.

Wat is beachtennis?
Beachtennis is een snel groeiende en een makkelijk te leren sport. Wat is er lekkerder dan met je voeten in het zand te sporten. Iedereen heeft het zomers vast wel eens gedaan met twee houten batjes en een klein balletje.

Beachtennis wordt tegenwoordig professioneel beoefend en wordt gespeeld op een veld van 16 bij 8 meter met in het midden van een veld een net. Je speelt twee tegen twee waardoor je het beste in elkaar naar boven kunt halen. Met speciale ballen en rackets heb je al heel snel een leuke rally en zal je, voordat je het weet, de eerste zweefduik naar de bal maken!

Aanmelden:
Meld je nu voor 15 april aan via martine@beachtennis.nu of info@downunder.nl.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer