26 april: Beachtennis

Maak op zondag 26 april tussen 11.00 en 15.00 uur kennis met de snelst groeiende strandsport ter wereld; Beachtennis!

De nieuwste rage op sportgebied beoefen je deze zomer bij Down Under. In samenwerking met beachtennis.nu organiseren wij op zondag 26 april een demonstratie van deze geweldige strandsport.

Wat is beachtennis?
Beachtennis is een snel groeiende en een makkelijk te leren sport. Wat is er lekkerder dan met je voeten in het zand te sporten. Iedereen heeft het zomers vast wel eens gedaan met twee houten batjes en een klein balletje.

Beachtennis wordt tegenwoordig professioneel beoefend en wordt gespeeld op een veld van 16 bij 8 meter met in het midden van een veld een net. Je speelt twee tegen twee waardoor je het beste in elkaar naar boven kunt halen. Met speciale ballen en rackets heb je al heel snel een leuke rally en zal je, voordat je het weet, de eerste zweefduik naar de bal maken!

Aanmelden:
Meld je nu voor 15 april aan via martine@beachtennis.nu of info@downunder.nl.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer