26 april: Beachtennis

Maak op zondag 26 april tussen 11.00 en 15.00 uur kennis met de snelst groeiende strandsport ter wereld; Beachtennis!

De nieuwste rage op sportgebied beoefen je deze zomer bij Down Under. In samenwerking met beachtennis.nu organiseren wij op zondag 26 april een demonstratie van deze geweldige strandsport.

Wat is beachtennis?
Beachtennis is een snel groeiende en een makkelijk te leren sport. Wat is er lekkerder dan met je voeten in het zand te sporten. Iedereen heeft het zomers vast wel eens gedaan met twee houten batjes en een klein balletje.

Beachtennis wordt tegenwoordig professioneel beoefend en wordt gespeeld op een veld van 16 bij 8 meter met in het midden van een veld een net. Je speelt twee tegen twee waardoor je het beste in elkaar naar boven kunt halen. Met speciale ballen en rackets heb je al heel snel een leuke rally en zal je, voordat je het weet, de eerste zweefduik naar de bal maken!

Aanmelden:
Meld je nu voor 15 april aan via [email protected] of [email protected].

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer