Gellybal aan de Laagravense plas

Per 1 april kun je bij ons Gellybal spelen! Gellyball is een gloednieuwe rage en de allernieuwste ontwikkeling in actiespellen. Het snelle en dynamische van het spel maken het tot een bijzonder leuke activiteit. De kinderen schieten met watergevulde gellyballetjes. Het lijkt op Paintball, maar is pijnloos en laat geen rommel achter, wel zo prettig voor het milieu en de kleren.

Gellyball1

Gellyball1

Gellybal; de nieuwste rage in schietspelletjes!

Blaster en Orbeez
De Gellyblasters zijn de wapens waarmee de kinderen strijden. Ze vuren de Orbeez af. Orbeez zijn biologisch afbreekbare waterballetjes. De blasters werken op batterijen en kunnen tot wel 10 balletjes per seconde afvuren met een snelheid van 60 meter per seconde en een maximale afstand van zo’n 30 meter.

Instructie en spelvormen:
Onze instructeurs zorgen voor professionele begeleiding bij het spel. Ze leggen eerst de werking van de blasters en balletjes uit en zorgen ervoor dat iedereen een helm krijgt. Vervolgens bepalen we samen de mogelijke spelvormen, zoals Free for All (degene die als laatste overblijft wint), Capture the Flag (verover de vlag van het andere team) en Team Deathmatch (schakel het andere team uit). Spannend, leuk en sensationeel!

Veiligheid:
Vanzelfsprekend staat de veiligheid van de kinderen voorop bij dit Gellyball feestje. Wij werken daarom uitsluitend met professionals die niet alleen de kinderen enthousiasmeren, maar bovenal ook zorgen voor een goed en veilig verloop van de activiteit. Het spreekt met deze snelheid voor zich dat een Gellyblaster geen speelgoed is. Om de ogen te beschermen zorgen we voor veilige helmen. Speciale kleding is niet nodig: een treffer geeft alleen een waterspetter op de kleren en is pijnloos.

Kledingadvies:
We adviseren stevige schoenen te dragen, omdat het speelveld op gras is en bij regen het gladder kan worden. Spelen op blote voeten, met slippers of witte kleding is niet toegestaan.

Milieu:
Gellyballetjes bestaan voor 92% uit water. Na het afschieten verpulveren ze, vallen alle bindingen uiteen en verdwijnen ze. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Wist je dat:
Gellybal kun je ook spelen tijdens kinderfeestjes!

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Ben jij klaar voor een hilarische middag?

Maak jouw reservering voor een potje bubble voetbal hieronder!