Winter evenement op het winterterras

Ook in de winter is Down Under de place to be om samen te komen met collega’s, medewerkers of relaties. Ons overdekte winterterras is het perfecte decor om het jaar af te sluiten en te proosten op een succesvol nieuw jaar.

Ruim overdekt winterterras voor groepen

Van december tot en met maart wordt de Beachclub Outback uitgebreid met een overdekt terras. De tent is verbonden met de Beachclub Outback en wordt verwarmd door terrasheaters, waardoor het ook met een lage buitentemperatuur behaaglijk warm is. Door de doorzichtige zijkanten heb je een prachtig uitzicht over de Laagravense plas en de sfeervolle winterse decoractie brengt jouw gasten volledig in de gezellig winterse stemming. De ruimte is perfect als uitbreiding op jouw eigen Winter Foodfestival. Extra ruimte, zonder extra kosten!

  • Locatie is winters aangekleed
  • MOGELIJK VOOR UITEENLOPENDE GROEPSGROOTTES
  • Evenement op maat samen te stellen

Samen genieten van de winterse sfeer

Op zoek naar een originele locatie voor een bijzonder winterevent? De wintermaanden bij Down Under staan in het teken van gezellige sferen, samen genieten, culinair genieten en natuurlijk een sfeervol aangeklede locatie.

Samen met collega’s, relaties of medewerkers kun je bij Down Under het jaar afsluiten met een gezellige borrel.

Een eigen winterfestival organiseren?

Het is zelfs mogelijk om een eigen winterfestival te organiseren, compleet met marktkraampjes, foodstands, après ski muziek en winterse drankjes. Ook leuk: combineer een winteractiviteit met jullie event en maak er een onvergetelijke dag van. bekijk voor inspiratie de pagina met alle informatie bedrijfsfeesten bij Down Under.

f78eec87-7066-451d-8b73-77cd110d135e

f78eec87-7066-451d-8b73-77cd110d135e

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclubrestaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken! Neem contact op met ons salesteam om onze prachtige locatie te bezichtigen.

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Wil je langskomen om kennis te maken met onze prachtige locatie aan het water? Ons team staat klaar om jouw evenement fantastisch te maken! Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij vriendelijk tijdig contact op te nemen via [email protected]. Voor meer informatie over het organiseren van een winter evenement bij Down Under kun je ook altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777 .

Plan jouw winterevenement bij Down Under

Van een winterse borrel tot compleet winter festival met lekkere hapjes en drankjes. Alles is mogelijk bij Down Under.