SPORTS

THE ACTIVITIES

Scroll Down Under

SPORTS

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN

‘s Zomers scheur je met je wakeboard of waterski’s over de Laagravense plas, ’s winters oefenen je je tricks op de Indoor Wavesurfer. Het hele jaar door vind je de leukste watersportactiviteiten bij Down Under!

WATER ACTIVITEITEN

Bij Down Under kan je wakeboarden, kneeboarden, indoor surfen, waterskiën en bodyboarden. Voor iedereen die graag wil leren wakeboarden bieden wij nu een wakeboardles voor beginners aan. Tijdens deze les ga je een uur met minimaal twee personen en een privé-instructeur intensief aan de slag.

LANDACTIVITEITEN

Naast wateractiviteiten kan je bij ons ook terecht voor sportieve landactiviteiten zoals voetgolf tot uitdagende sporten en andere challenges. Er is ieder seizoen iets te doen bij Down Under!

BEACHVOLLEYBAL

Of je nu met je voeten in het zand of op het gras wil staan, bij Down Under speel je beachvolleybal op een professioneel veld. Wie scoort het eerste punt?

WAVESURFEN

De wavesurfer is één van de twee in Nederland! Er zijn maar weinig plekken waar je kunt indoor surfen. Catch the perfect wave on our indoor wavesurfer!

CABLEPARK

Sta met beide benen op je wakeboard en bereik snelheden van wel 30 km/uur! Op ons cablepark in Nieuwegein kun je wakeboarden op de grote en kleine baan (2.0).

VOLG JOUW LAID-BACK DOWN UNDER

RESERVEREN

Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier.