Serre: de besloten ruimte voor groepen tot 50 personen

De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke ruimte om samen te komen.

Uitermate geschikt voor private dining en besloten borrels

 

Deze ruimte biedt ook privacy, doordat deze volledig af te sluiten is.

Naast de Beachclub en de Outback is er nu een intiemere ruimte beschikbaar voor ‘kleinere’ gezelschappen. Een vergadersessie afsluiten met een groepsdiner? Dat kan uitstekend in de Serre!

De Serre heeft een aangrenzend terras met prachtig uitzicht op de Laagravense Plas. Zowel in de zomer als in de winter is het een heerlijke ruimte om samen te komen.

Voor groepen stellen wij graag – op basis van jouw wensen – een speciaal menu samen.

Tevens is het mogelijk om een keuze te maken uit één van onze heerlijke buffetten. Neem een kijkje in onze foodboeken voor de mogelijkheden.

Geschikt voor groepen
tot 50 personen

Ben je met een klein gezelschap tot 10 personen? Dan kun verwelkomen we jullie graag in ons restaurant. Tot 50 personen stellen we de Serre tot jullie beschikking. En mocht je nog groter uit willen pakken, dan kunnen we de Down Under Beachclub bar en outback reserveren ruimte voor jullie bezoek aan Down Under.

 • Beachclub Outback
  Beachclub Outback

  Beachclub Outback

  De Outback is de perfecte locatie in Nieuwegein voor jouw besloten evenement, compleet met eigen terras en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Restaurant
  Down Under ReserverenRestaurant

  Restaurant

  Het restaurant van beachclub Down Under is een prachtige locatie aan het water, een heerlijke plek voor een lunch of diner aan de rand van Utrecht.

  Lees meer

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Voor meer informatie over het organiseren van een event, feest, festival, vergadering, borrel, bruiloft of iets anders in onze outback kun je opnemen met onze collega’s.

Wil je meer weten over onze Serre en de beschikbaarheid?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.