Open Top
Trouwlocatie Route

Down Under biedt alles wat je mag verwachten van een trouwlocatie aan het strand: een ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes.

Open toptrouwlocatie route

Down Under doet regelmatig mee met de Open Toptrouwlocatie Route van TopTrouwlocaties. Tijdens deze vrijblijvende ‘open dag’ kun je kennismaken, inspiratie opdoen en een kijkje komen nemen hoe jouw bruiloft er bij Down Under uit kan komen te zien. Ook kunnen we jullie voorstellen aan verschillende leveranciers. Liever op een ander moment langskomen? Ook dat is mogelijk, maak een afspraak!

Open trouwlocatie route is op 29 januari 2022 van 11.00 tot 16.00 uur.

Meld je hier aan

Ceremonie op het strand

Voor een echt strandgevoel hoef je niet meer naar de kust te rijden! Down Under biedt alles wat je mag verwachten van een beachclub: een ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes.

Best Wedding Deals

Speciaal voor alle bruidsparen die hun bruiloft in het najaar houden, hebben wij een aantal aantrekkelijke weddingsdeals samengesteld. Het enige wat wij van jullie vragen is enige flexibiliteit wat betreft de datum.

Vraag naar de deals aan onze collega’s.

Maak jouw bruiloft onvergetelijk

Ben je enthousiast geworden over het houden van jullie bruiloft bij Down Under? Voor meer informatie, vrijblijvend bezichtigen om inspiratie op te doen voor jullie bruiloft of een offerteaanvraag kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.