Down Under
Obstacle Run

Zondag 15 mei 2022 gaat het voor de twaalfde keer los op het geweldige terrein van Down Under. Op een uitdagend parcours staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

De Down Under Obstacle Run is voor iedereen!

Trotseer op 15 mei 2022 samen met vrienden, familie, collega’s of andere ‘obstacle buddies’ het geweldige parcours van Down Under. Passeer uitdagende hindernissen en ruige ondergronden. Ben jij klaar voor de uitdaging?
Meld je nu aan!

 • 6, 9 of 12 kilometer aan obstakels
 • 3 kilometer speciaal voor stoere kids
 • Challenge & fun gegarandeerd
 • Ook leuk als bedrijfsuitje

Volgende editie: 15 mei 2022

Zondag 15 mei 2022 gaan we voor de twaalfde keer los! Op het geweldige terrein van Down Under is een uitdagend parcours uitgestippeld met afstanden van 3, 6, 9 en 12 km. Op het evenemententerrein staan maar liefst 25 unieke obstacles op je te wachten.

Schrijf je op tijd in om zeker te zijn van een startbewijs

Verzamel je ‘obstacle buddies’ en ga samen de uitdaging aan of laat zien dat je de hele wereld alleen aankunt. Of je nu een geoefende ‘mud runner’ bent, voor de allereerste keer aan een Obstacle Run meedoet of zin hebt om lekker met je ouders/begeleiders te komen baggeren; de Down Under Obstacle Run is voor iedereen! Hoe eerder je inschrijft hoe lager het inschrijftarief, dus meld je vandaag nog aan!

 • Vanaf € 14,50 per kind
 • Vanaf € 29,50 per persoon
 • Ook geschikt voor groepen

Kids Run speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Naast de Down Under Obstacle Run is er voor de stoere kids van 8 tot 12 jaar (onder begeleiding) ook de Down Under Kids Run van 3 km. Ga samen met papa, mama, opa, oma en jouw vriendjes deze sportieve uitdaging aan. Verplicht vies worden, welk kind wil dat nou niet?

Ga de strijd aan met je collega’s!

Wat is er nou mooier dan je manager of secretaresse door de modder heen te zien kruipen? Daag je collega’s uit door samen van start te gaan bij de Down Under Obstacle Run! Schrijf je bedrijventeam nu in en word een nog sterker team door gezamenlijk over de finish te stappen.

Veelgestelde vragen over de Down Under Obstacle Run

 • Wat is een Obstacle Run?
  Een obstacle run is een hardloopwedstrijd door de modder waarbij je diverse hindernissen moet passeren. Het is van nature geen echte wedstrijd maar een leuke en sportieve uitdaging die je samen met vrienden, familie, sportgenoten of collega’s aangaat.
 • Waar kan ik me inschrijven voor de Down Under Obstacle Run?

  Dat kan eenvoudig via www.downunderrun.nl. Online inschrijven kan tot zaterdag 25 september 2021 17.00 uur.

 • Wanneer is de volgende Down Under Obstacle Run?

  De volgende Down Under Obstacle Run is op zondag 15 mei 2022

 • Ik wil samen met mijn collega’s de uitdaging aangaan en ons inschrijven, kan dat?

  Nou en of! Je kunt jezelf en je collega’s tegelijkertijd inschrijven. Wees wel op tijd met inschrijven om allemaal in dezelfde startgroep te starten. Is jouw groep groter dan 20 personen? Neem dan even contact met ons op via [email protected].

 • Hoeveel bedraagt het inschrijfgeld?

  Elke afstand heeft zijn eigen tarief. Hoe eerder jij je inschrijft, hoe voordeliger het is! Alle huidige tarieven vind je terug op www.downunderrun.nl.

 • Ik heb een andere vraag over de Down Under Obstacle Run

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN VAN ONZE COLLEGA’S

Ga jij de uitdaging aan?

Graag tot aan de startstreep op het terrein van Down Under in Nieuwegein.