Wij zoeken medewerkers!

Wil jij werken bij het leukste en sportiefste bedrijf van Midden-Nederland? Dat kan! Wij zoeken medewerkers voor ons strandbad en medewerkers bediening voor ons restaurant!

Medewerkers bediening

Heb jij minimaal 1 jaar werkervaring, en ben je klantvriendelijk en flexibel? Bekijk dan de volledige vacature hier en stuur jouw motivatie en CV naar work@downunder.nl t.a.v. Marco Hipke.

Medewerkers strandbad

Voor de zomermaanden zijn wij op zoek naar medewerkers voor ons strandbad. Deze functie houdt in dat je medeverantwoordelijk bent voor de rust en veiligheid op het strand. Ben jij deze zomer beschikbaar? Ook doordeweeks? Stuur dan een korte motivatie en CV naar marcel@downunder.nl

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer