Wij zoeken medewerkers!

Wil jij werken bij het leukste en sportiefste bedrijf van Midden-Nederland? Dat kan! Wij zoeken medewerkers voor ons strandbad en medewerkers bediening voor ons restaurant!

Medewerkers bediening

Heb jij minimaal 1 jaar werkervaring, en ben je klantvriendelijk en flexibel? Bekijk dan de volledige vacature hier en stuur jouw motivatie en CV naar work@downunder.nl t.a.v. Marco Hipke.

Medewerkers strandbad

Voor de zomermaanden zijn wij op zoek naar medewerkers voor ons strandbad. Deze functie houdt in dat je medeverantwoordelijk bent voor de rust en veiligheid op het strand. Ben jij deze zomer beschikbaar? Ook doordeweeks? Stuur dan een korte motivatie en CV naar marcel@downunder.nl

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer