Yes, we zijn weer open!

Wat een heerlijk nieuws om te delen: ons restaurant gaat weer open! Vanaf 1 juni ben je weer van harte welkom voor een heerlijke Down Under beefburger of een goed wijntje op ons zonnige terras. We zijn van maandag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur. 

Veiligheid en gezondheid zijn voor ons ontzettend belangrijk. Daarom werken we vanaf 1 juni met reserveringsshifts. Je kunt voor een bepaald tijdvak een tafel reserveren. Hierdoor kunnen wij onze gasten veilig ontvangen en is er voldoende tijd om lekker te eten. Bekijk alvast de menukaart en kom gezellig langs. Let op: er is een beperkt aantal tafels beschikbaar dus wacht niet te lang met reserveren!

Op het grasveld voor de beachclub hebben we het grootste terras van Utrecht gecreëerd. Hier kun je heerlijk in het zonnetje genieten van een goede lunch of een gezellig diner. Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs.

Vanuit de overheid en het RIVM zijn een aantal richtlijnen opgesteld. We vinden het erg belangrijk dat wij, en ook onze gasten, zich hieraan houden. We hebben de belangrijkste vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Zo kun je direct zien wat het antwoord is op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Ons strand is vanaf vandaag ook weer geopend. Ideaal met het lekkere weer wat dit Pinksterweekend voorspeld is! Nu het zonnetje zich volop laat zien, is er niets lekkerder dan op je strandmatje liggen en ijsjes eten. We hebben in overleg met de gemeente besloten om het strand en het snackluik daarom het hele Pinksterweekend te openen! Ook als je ligt te zonnen, is het belangrijk om de richtlijnen van het RIVM en de overheid na te leven. Houd je dus altijd aan de 1,5 meter afstand (tenzij je bij hetzelfde huishouden hoort) en zorg dat het voor iedereen veilig blijft.

Zin om er een dagje op uit te gaan? Het is ook weer mogelijk om activiteiten te doen bij Down Under! Bekijk hier de leukste activiteiten voor een dagje uit. Ga jij liever het water op met een wakeboard of blijf jij liever op het land tijdens een potje beachvolleybal?

See you soon @ Down Under!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer