Weddingdeals

Altijd al willen trouwen op het strand? Geen dure vliegtickets naar exotische bestemmingen, je kunt gewoon terecht bij Down Under in Nieuwegein! Een sfeervolle ambiance, gastvrije service, een echt zandstrand en een spectaculair uitzicht over de Laagravense plas, een leukere trouwlocatie kun je je als bruidspaar niet wensen!

Onze multifunctionele locatie is zeker niet de standaard trouwlocatie. De ontspannen sfeer, een zandstrand, gezellige terras en heerlijke hapjes en drankje maken jullie huwelijksdag tot een dag om nooit te vergeten. En jullie trouwdag wordt natuurlijk helemaal onvergetelijk met een spetterend feest in de beachclub!

Heb je trouwplannen maar nog geen trouwdatum en locatie?
Voor komend najaar heeft Down Under aantrekkelijke weddingdeals voor bruidsparen samengesteld. Wil je trouwen op een Toptrouwlocatie en bent je flexibel in de planning, dan zijn onze ‘Last Minute’ of ‘Best Wedding’ Deals iets voor jou!

Last Minute Deal
Op een aantal data in maart 2019 en april 2019 kunt je gebruik maken van onze ‘Last Minute Deal’. Neem contact op met ons salesteam voor de deal, mogelijkheden en beschikbaarheid. Een volledige feestavond met diner en ceremonie voor 30 dag- en 80 avondgasten met ruim 750 euro korting!

Best Wedding Deal
Op een aantal data in oktober 2019, november 2019 en januari 2020, februari 2020 en maart 2020 kunt je gebruik maken van onze ‘Best Wedding Deal’. Neem contact op met ons salesteam voor de deal, mogelijkheden en beschikbaarheid. Een volledige huwelijksdag met ceremonie, diner en feestavond voor € 5.999,- o.b.v. 30 dag- en 80 avondgasten.

Meer informatie over onze weddingdeals of trouwen aan het water?

Voor meer informatie over trouwen bij Down Under in Nieuwegein kun je altijd bellen met het telefoonnummer 030 287 7777. Vul onderstaand contactformulier in of kijk in onze brochures.

[contact-form-7 id=”1171″ title=”Contactformulier 1″]

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer