Wakeboardclinics met Tommy Swaan

Down Under organiseert in samenwerking met Tommy Swaan Coaching een wakeboardclinic voor de beginnende wakeboarders. Om mee te kunnen doen heb je geen ervaring in het wakeboarden nodig. Tijdens de clinics wordt je gecoacht door Tommy en zal het bootje varen om je op te halen na een val.

Kortom, wil je leren wakeboarden dan zijn de clinics een echte aanrader!

De clinics worden gegeven op zaterdagmorgen 17, 24 en 31 mei 2014 van 10.30 uur tot 12.00 uur. De prijs per persoon voor de drie weekse clinic is € 90,00 inclusief gebruik van materialen.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@downunder.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer. Inschrijving geniet op volgorde van aanmelding, er is plek voor max. 20 personen en we hebben min. 10 personen benodigd om de clinic door te laten gaan. Wees er snel bij want VOL = VOL

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer