Wakeboardclinics met Tommy Swaan

Down Under organiseert in samenwerking met Tommy Swaan Coaching een wakeboardclinic voor de beginnende wakeboarders. Om mee te kunnen doen heb je geen ervaring in het wakeboarden nodig. Tijdens de clinics wordt je gecoacht door Tommy en zal het bootje varen om je op te halen na een val.

Kortom, wil je leren wakeboarden dan zijn de clinics een echte aanrader!

De clinics worden gegeven op zaterdagmorgen 17, 24 en 31 mei 2014 van 10.30 uur tot 12.00 uur. De prijs per persoon voor de drie weekse clinic is € 90,00 inclusief gebruik van materialen.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@downunder.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer. Inschrijving geniet op volgorde van aanmelding, er is plek voor max. 20 personen en we hebben min. 10 personen benodigd om de clinic door te laten gaan. Wees er snel bij want VOL = VOL

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer