Wakeboardclinics met Tommy Swaan

Down Under organiseert in samenwerking met Tommy Swaan Coaching een wakeboardclinic voor de beginnende wakeboarders. Om mee te kunnen doen heb je geen ervaring in het wakeboarden nodig. Tijdens de clinics wordt je gecoacht door Tommy en zal het bootje varen om je op te halen na een val.

Kortom, wil je leren wakeboarden dan zijn de clinics een echte aanrader!

De clinics worden gegeven op zaterdagmorgen 17, 24 en 31 mei 2014 van 10.30 uur tot 12.00 uur. De prijs per persoon voor de drie weekse clinic is € 90,00 inclusief gebruik van materialen.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van je naam en telefoonnummer. Inschrijving geniet op volgorde van aanmelding, er is plek voor max. 20 personen en we hebben min. 10 personen benodigd om de clinic door te laten gaan. Wees er snel bij want VOL = VOL

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer