Het Vrijstad Festival bij Down Under

Update: vanwege de aanvullende maatregelen van het RIVM rond het coronavirus, zal Vrijstad dit jaar helaas niet doorgaan.

Vrijstad is hét bevrijdingsfestival van Utrecht en ook deze tweede editie vindt plaats op het evenemententerrein van Down Under! Op 5 mei 2020 zal het evenemententerrein naast Down Under veranderen in een stad waar je echt vrij kan zijn. Je kunt dansen op de muziek van Nederlands leukste feesten samen met wel 50 DJ’s en genieten van heerlijk eten, bieren en wijnen!

Handig om te weten: het restaurant van Down Under is op 4 en 5 mei gewoon geopend, maar vanwege het festival kan het zijn dat we wel minder goed bereikbaar zijn met de auto. Houd er ook rekening mee dat parkeren op ons terrein lastiger kan zijn dan normaal. Op 5 mei is het daarnaast het strandbad gesloten. 

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer