Het Vrijstad Festival bij Down Under

Update: vanwege de aanvullende maatregelen van het RIVM rond het coronavirus, zal Vrijstad dit jaar helaas niet doorgaan.

Vrijstad is hét bevrijdingsfestival van Utrecht en ook deze tweede editie vindt plaats op het evenemententerrein van Down Under! Op 5 mei 2020 zal het evenemententerrein naast Down Under veranderen in een stad waar je echt vrij kan zijn. Je kunt dansen op de muziek van Nederlands leukste feesten samen met wel 50 DJ’s en genieten van heerlijk eten, bieren en wijnen!

Handig om te weten: het restaurant van Down Under is op 4 en 5 mei gewoon geopend, maar vanwege het festival kan het zijn dat we wel minder goed bereikbaar zijn met de auto. Houd er ook rekening mee dat parkeren op ons terrein lastiger kan zijn dan normaal. Op 5 mei is het daarnaast het strandbad gesloten. 

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer