Het Vrijstad Festival bij Down Under

Update: vanwege de aanvullende maatregelen van het RIVM rond het coronavirus, zal Vrijstad dit jaar helaas niet doorgaan.

Vrijstad is hét bevrijdingsfestival van Utrecht en ook deze tweede editie vindt plaats op het evenemententerrein van Down Under! Op 5 mei 2020 zal het evenemententerrein naast Down Under veranderen in een stad waar je echt vrij kan zijn. Je kunt dansen op de muziek van Nederlands leukste feesten samen met wel 50 DJ’s en genieten van heerlijk eten, bieren en wijnen!

Handig om te weten: het restaurant van Down Under is op 4 en 5 mei gewoon geopend, maar vanwege het festival kan het zijn dat we wel minder goed bereikbaar zijn met de auto. Houd er ook rekening mee dat parkeren op ons terrein lastiger kan zijn dan normaal. Op 5 mei is het daarnaast het strandbad gesloten. 

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer