Voorjaarsvakantie Actie!

Voor iedereen die liever een tropische dag beleeft, dan een koude dag op de koude pieste in Oostenrijk, hebben we bij Down Under tijdens de voorjaarsvakantie twee leuke acties. Nu kunnen we de zomer helaas niet naar voren halen, maar wel naar binnen. Kom daarom deze voorjaarsvakantie met je kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon met vrienden of familie bij Down Under indoor bodyboarden of surfen. De gehele ruimte is verwarmd, waardoor je aangename waterpret zult ervaren.

Bodyboarden
Indoor bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge én beginnende waterratten. De Wavesurfer spuit water met een hoge snelheid tegen een schuin oppervlak. Het resultaat is een golf waarop je kunt bodyboarden.

Bodyboarden kids 1 uur €18,50 € 15,00
Bodyboarden kids 2 uur €29,50 € 25,00
Bodyboarden volwassenen 1 uur €24,50 € 20,00
Bodyboarden volwassenen 2 uur €34,50 € 30,00

Reserveer nu deze activiteit!

Surfen
Indoor surfen is unieke waterattractie voor jong en oud, beginners en pro’s! Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt surfen.

Surfen 1 uur €32,50 € 27,50
Surfen 2 uur €45,00 € 37,50

Reserveer nu deze activiteit!

*De actie geldt alleen op doordeweekse dagen

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer