Voorjaarsvakantie Actie!

Voor iedereen die liever een tropische dag beleeft, dan een koude dag op de koude pieste in Oostenrijk, hebben we bij Down Under tijdens de voorjaarsvakantie twee leuke acties. Nu kunnen we de zomer helaas niet naar voren halen, maar wel naar binnen. Kom daarom deze voorjaarsvakantie met je kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon met vrienden of familie bij Down Under indoor bodyboarden of surfen. De gehele ruimte is verwarmd, waardoor je aangename waterpret zult ervaren.

Bodyboarden
Indoor bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge én beginnende waterratten. De Wavesurfer spuit water met een hoge snelheid tegen een schuin oppervlak. Het resultaat is een golf waarop je kunt bodyboarden.

Bodyboarden kids 1 uur €18,50 € 15,00
Bodyboarden kids 2 uur €29,50 € 25,00
Bodyboarden volwassenen 1 uur €24,50 € 20,00
Bodyboarden volwassenen 2 uur €34,50 € 30,00

Reserveer nu deze activiteit!

Surfen
Indoor surfen is unieke waterattractie voor jong en oud, beginners en pro’s! Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt surfen.

Surfen 1 uur €32,50 € 27,50
Surfen 2 uur €45,00 € 37,50

Reserveer nu deze activiteit!

*De actie geldt alleen op doordeweekse dagen

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer