Voorjaarsvakantie Actie!

Voor iedereen die liever een tropische dag beleeft, dan een koude dag op de koude pieste in Oostenrijk, hebben we bij Down Under tijdens de voorjaarsvakantie twee leuke acties. Nu kunnen we de zomer helaas niet naar voren halen, maar wel naar binnen. Kom daarom deze voorjaarsvakantie met je kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon met vrienden of familie bij Down Under indoor bodyboarden of surfen. De gehele ruimte is verwarmd, waardoor je aangename waterpret zult ervaren.

Bodyboarden
Indoor bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge én beginnende waterratten. De Wavesurfer spuit water met een hoge snelheid tegen een schuin oppervlak. Het resultaat is een golf waarop je kunt bodyboarden.

Bodyboarden kids 1 uur €18,50 € 15,00
Bodyboarden kids 2 uur €29,50 € 25,00
Bodyboarden volwassenen 1 uur €24,50 € 20,00
Bodyboarden volwassenen 2 uur €34,50 € 30,00

Reserveer nu deze activiteit!

Surfen
Indoor surfen is unieke waterattractie voor jong en oud, beginners en pro’s! Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt surfen.

Surfen 1 uur €32,50 € 27,50
Surfen 2 uur €45,00 € 37,50

Reserveer nu deze activiteit!

*De actie geldt alleen op doordeweekse dagen

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer