Verras je vader met een BBQ!

Elke vader houdt van gezellig eten met de familie en als het even kan eten van de barbecue. Verras je vader daarom op zondag 21 juni met een compleet verzorgd BBQ-pakket!

Het pakket is gevuld met verschillende vleessoorten, lekkere bijgerechten en sausjes. Nadat je het hebt opgehaald bij Down Under hoef je thuis dus alleen nog even de barbecue aan te steken en samen te genieten van een heerlijke maaltijd! Bekijk alle informatie over het BBQ-pakket (die je overigens ook als steengrill- of gourmetpakket kan bestellen) en plaats je bestelling!

Voor alle vaders die fan zijn van onze menukaart en graag uitkijken over de Laagravense plas, hebben we ook nog tafels beschikbaar in het restaurant. Maak je reservering en kom gezellig langs!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Opening Cablepark 2024
  Opening Cablepark 2024

  Opening Cablepark 2024

  Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

  Lees meer
 • NK Wakeboarden 2024
  NK Wakeboarden 2024

  NK Wakeboarden 2024

  Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

  Lees meer
 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer