Verras je vader met een BBQ!

Elke vader houdt van gezellig eten met de familie en als het even kan eten van de barbecue. Verras je vader daarom op zondag 21 juni met een compleet verzorgd BBQ-pakket!

Het pakket is gevuld met verschillende vleessoorten, lekkere bijgerechten en sausjes. Nadat je het hebt opgehaald bij Down Under hoef je thuis dus alleen nog even de barbecue aan te steken en samen te genieten van een heerlijke maaltijd! Bekijk alle informatie over het BBQ-pakket (die je overigens ook als steengrill- of gourmetpakket kan bestellen) en plaats je bestelling!

Voor alle vaders die fan zijn van onze menukaart en graag uitkijken over de Laagravense plas, hebben we ook nog tafels beschikbaar in het restaurant. Maak je reservering en kom gezellig langs!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer