Verras je vader met een BBQ!

Elke vader houdt van gezellig eten met de familie en als het even kan eten van de barbecue. Verras je vader daarom op zondag 21 juni met een compleet verzorgd BBQ-pakket!

Het pakket is gevuld met verschillende vleessoorten, lekkere bijgerechten en sausjes. Nadat je het hebt opgehaald bij Down Under hoef je thuis dus alleen nog even de barbecue aan te steken en samen te genieten van een heerlijke maaltijd! Bekijk alle informatie over het BBQ-pakket (die je overigens ook als steengrill- of gourmetpakket kan bestellen) en plaats je bestelling!

Voor alle vaders die fan zijn van onze menukaart en graag uitkijken over de Laagravense plas, hebben we ook nog tafels beschikbaar in het restaurant. Maak je reservering en kom gezellig langs!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer