Dineren op Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag waarop geliefden elkaar verrassen met een lekker diner, uitje of cadeau komt er weer aan! Speciaal voor deze dag serveren wij dit jaar een romantisch valentijnsdiner op 14 en 15 februari bij Down Under. Geniet samen van een viergangenverrassingsmenu voor 39,50 euro p.p. Het is ook mogelijk om à la carte te dineren.

Het restaurant is feestelijk gedecoreerd; een mooi gedekte tafel met de rozenblaadjes en kaarsen mogen hierbij niet ontbreken. We hopen dat jullie van verrassingen houden, want de gerechten van het menu blijven een verrassing.

Reserveer nu een tafel via onderstaand formulier of bel naar 030 287 7777.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer