Trouwen aan het water in 2020

Ben jij tijdens de afgelopen feestdagen ten huwelijk gevraagd of juist door je knieën gegaan? Gefeliciteerd! Het organiseren van een bruiloft is ontzettend leuk werk en ons team helpt je graag daarbij. Tijdens de komende Open Top Trouwlocatie Route op zaterdag 1 februari kun je van 11.00 tot 16.00 uur zien hoe Down Under eruit kan zien tijdens jouw grote dag en wat alle mogelijkheden zijn. De locatie is speciaal voor deze editie versierd met winterse decoratie, waardoor je een goede indruk kunt krijgen van een winterbruiloft bij Down Under. Er is daarnaast genoeg beeldmateriaal aanwezig om te laten zien hoe een zomerbruiloft er in de zomer uit kan ziet. Ons team geeft je graag een rondleiding!

 • Trouwen op het strand, maar tóch in hartje Nederland
 • Uitstekend bereikbaar door de ligging langs de A12
 • Ook in de wintermaanden een prachtige locatie met uitzicht over de Laagravense plas
 • A la carte dineren, een lopend buffet, gezellige barbecue of uitgebreid driegangenmenu; het kan!

Wedding deals

Al helemaal verliefd geworden op de locatie? We hebben een aantal Last Minute Deals voor verschillende data in maart en april 2020. Toch liever wat later in het jaar? Maak dan gebruik van de Best Wedding Deals voor de maanden oktober en november 2020! Meer informatie hierover vind je op https://www.downunder.nl/trouwen

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer