Trouwen aan het water in 2020

Ben jij tijdens de afgelopen feestdagen ten huwelijk gevraagd of juist door je knieën gegaan? Gefeliciteerd! Het organiseren van een bruiloft is ontzettend leuk werk en ons team helpt je graag daarbij. Tijdens de komende Open Top Trouwlocatie Route op zaterdag 1 februari kun je van 11.00 tot 16.00 uur zien hoe Down Under eruit kan zien tijdens jouw grote dag en wat alle mogelijkheden zijn. De locatie is speciaal voor deze editie versierd met winterse decoratie, waardoor je een goede indruk kunt krijgen van een winterbruiloft bij Down Under. Er is daarnaast genoeg beeldmateriaal aanwezig om te laten zien hoe een zomerbruiloft er in de zomer uit kan ziet. Ons team geeft je graag een rondleiding!

 • Trouwen op het strand, maar tóch in hartje Nederland
 • Uitstekend bereikbaar door de ligging langs de A12
 • Ook in de wintermaanden een prachtige locatie met uitzicht over de Laagravense plas
 • A la carte dineren, een lopend buffet, gezellige barbecue of uitgebreid driegangenmenu; het kan!

Wedding deals

Al helemaal verliefd geworden op de locatie? We hebben een aantal Last Minute Deals voor verschillende data in maart en april 2020. Toch liever wat later in het jaar? Maak dan gebruik van de Best Wedding Deals voor de maanden oktober en november 2020! Meer informatie hierover vind je op https://www.downunder.nl/trouwen

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer