Team Down Under naar NK Beachtennis!

Uit de warme oorden zoals Aruba en Italië is een nieuwe rage over komen waaien: tennis op het strand oftewel Beachtennis. Het veld is net zo groot als Beachvolleybal en wordt gespeeld 2 tegen 2. Het beachtennis net hangt iets lager dan Beachvolleybal ( 1,70 m). Met een speciaal Beachtennis racket en bal is het de bedoeling dat de tennisbal het mulle zand niet raakt. De eerste strandtenten in Zandvoort en Scheveningen hebben deze sport dit jaar omarmd en Down Under in Nieuwegein is de eerst binnenlandse locatie waar je Beachtennis kunt spelen.

Nederlandse kampioenschappen
Een team van Down Under heeft zo hard getraind dat ze meedoen met de Nederlandse Kampioenschappen op 12 en 13 sept in Scheveningen. Het team bestaat uit Marcel Strijland uit Doorn, Vito Schapelhouman uit Enschede, Lars van Opijnen en Frank de Ruiter uit Utrecht. Zij gaan proberen de landstitel binnen te halen.

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer