Team Down Under naar NK Beachtennis!

Uit de warme oorden zoals Aruba en Italië is een nieuwe rage over komen waaien: tennis op het strand oftewel Beachtennis. Het veld is net zo groot als Beachvolleybal en wordt gespeeld 2 tegen 2. Het beachtennis net hangt iets lager dan Beachvolleybal ( 1,70 m). Met een speciaal Beachtennis racket en bal is het de bedoeling dat de tennisbal het mulle zand niet raakt. De eerste strandtenten in Zandvoort en Scheveningen hebben deze sport dit jaar omarmd en Down Under in Nieuwegein is de eerst binnenlandse locatie waar je Beachtennis kunt spelen.

Nederlandse kampioenschappen
Een team van Down Under heeft zo hard getraind dat ze meedoen met de Nederlandse Kampioenschappen op 12 en 13 sept in Scheveningen. Het team bestaat uit Marcel Strijland uit Doorn, Vito Schapelhouman uit Enschede, Lars van Opijnen en Frank de Ruiter uit Utrecht. Zij gaan proberen de landstitel binnen te halen.

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer