Team Down Under naar NK Beachtennis!

Uit de warme oorden zoals Aruba en Italië is een nieuwe rage over komen waaien: tennis op het strand oftewel Beachtennis. Het veld is net zo groot als Beachvolleybal en wordt gespeeld 2 tegen 2. Het beachtennis net hangt iets lager dan Beachvolleybal ( 1,70 m). Met een speciaal Beachtennis racket en bal is het de bedoeling dat de tennisbal het mulle zand niet raakt. De eerste strandtenten in Zandvoort en Scheveningen hebben deze sport dit jaar omarmd en Down Under in Nieuwegein is de eerst binnenlandse locatie waar je Beachtennis kunt spelen.

Nederlandse kampioenschappen
Een team van Down Under heeft zo hard getraind dat ze meedoen met de Nederlandse Kampioenschappen op 12 en 13 sept in Scheveningen. Het team bestaat uit Marcel Strijland uit Doorn, Vito Schapelhouman uit Enschede, Lars van Opijnen en Frank de Ruiter uit Utrecht. Zij gaan proberen de landstitel binnen te halen.

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer