Sportieve voornemens? Doe mee aan de Obstacle Run!

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal de Obstacle Run niet doorgaan op 17 mei.

2020 is begonnen! Wie als voornemen voor het nieuwe jaar meer wilt gaan bewegen zit bij Down Under goed. Je kunt je namelijk nu al aanmelden voor de Down Under Obstacle Run op zondag 17 mei 2020! Je hebt de keuze uit afstanden van 6, 9 of zelfs 12 kilometer. Op het parcours kruip je door de modder en trotseer je de uitdagende obstakels. Zo heb je gelijk een stok achter de deur om te gaan trainen, zeker als je een mooie tijd wilt behalen!

 

Groepen
Wil je liever wat support van je collega’s? Meld je dan met z’n allen aan als groep en help elkaar de finish te bereiken. Gezinnen kunnen meedoen met de Kids Run (parcours van 3 kilometer).

Tickets
Alle informatie over de 12 editie van de Down Under Obstacle Run vind je op de site. Ga jij de uitdaging aan?

Koop je tickets

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer