Sportieve voornemens? Doe mee aan de Obstacle Run!

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal de Obstacle Run niet doorgaan op 17 mei.

2020 is begonnen! Wie als voornemen voor het nieuwe jaar meer wilt gaan bewegen zit bij Down Under goed. Je kunt je namelijk nu al aanmelden voor de Down Under Obstacle Run op zondag 17 mei 2020! Je hebt de keuze uit afstanden van 6, 9 of zelfs 12 kilometer. Op het parcours kruip je door de modder en trotseer je de uitdagende obstakels. Zo heb je gelijk een stok achter de deur om te gaan trainen, zeker als je een mooie tijd wilt behalen!

 

Groepen
Wil je liever wat support van je collega’s? Meld je dan met z’n allen aan als groep en help elkaar de finish te bereiken. Gezinnen kunnen meedoen met de Kids Run (parcours van 3 kilometer).

Tickets
Alle informatie over de 12 editie van de Down Under Obstacle Run vind je op de site. Ga jij de uitdaging aan?

Koop je tickets

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer