Sportieve voornemens? Doe mee aan de Obstacle Run!

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus zal de Obstacle Run niet doorgaan op 17 mei.

2020 is begonnen! Wie als voornemen voor het nieuwe jaar meer wilt gaan bewegen zit bij Down Under goed. Je kunt je namelijk nu al aanmelden voor de Down Under Obstacle Run op zondag 17 mei 2020! Je hebt de keuze uit afstanden van 6, 9 of zelfs 12 kilometer. Op het parcours kruip je door de modder en trotseer je de uitdagende obstakels. Zo heb je gelijk een stok achter de deur om te gaan trainen, zeker als je een mooie tijd wilt behalen!

 

Groepen
Wil je liever wat support van je collega’s? Meld je dan met z’n allen aan als groep en help elkaar de finish te bereiken. Gezinnen kunnen meedoen met de Kids Run (parcours van 3 kilometer).

Tickets
Alle informatie over de 12 editie van de Down Under Obstacle Run vind je op de site. Ga jij de uitdaging aan?

Koop je tickets

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer