Speciale Obstacle Run voor mensen met een ‘hindernis’

Naast de Obstacle Run op 8 oktober organiseert Down Under in samenwerking met zorgboerderij Griftenstein & Zorg voor de derde keer de ‘Special Obstacle Run’ op zaterdag 7 oktober. Dit is een evenement voor mensen tussen de 8 en 55 jaar met een lichte fysieke of mentale beperking die graag sportief bezig zijn.

Er kan worden gekozen uit een run van 1,5 of 3 kilometer met obstakels waar overheen, doorheen, onderdoor of langs geklommen moet worden. Een uitdagend maar overzichtelijk parcours dat met een begeleider wordt afgelegd. Het inschrijfgeld bedraagt maar 7,50 euro.

Voor aanmeldingen en meer informatie kan contact worden opgenomen met Suzanne Baan – Van der Zwan via 06 45 132 406 of sor@griftensteinenzorg.nl.

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer