16 april: Secretaressedag

Nu een groot deel van Nederland vanuit huis werkt, is er één dag die we juist nu niet moeten vergeten. Op donderdag 16 april is het Secretaressedag, een mooie mogelijkheid om jouw rechterhand, reddende engel of organisatorische duizendpoot in het zonnetje te zetten.

Secretaresses zijn van groot belang voor bedrijven. Zij zijn degene die alle touwtjes in handen hebben en alles goed laten verlopen. Laat hem of haar daarom weten hoeveel je hen waardeert. Verras bijvoorbeeld met een Down Under cadeaukaart! Hiermee kunnen ze heerlijk komen lunchen, dineren of borrelen met familie of vrienden wanneer het weer kan, maar is het ook mogelijk om op de waterski’s springen of een potje bubble voetbal doen. Een mooi bedankje voor al het vele werk wat zij verrichten.

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer