16 april: Secretaressedag

Nu een groot deel van Nederland vanuit huis werkt, is er één dag die we juist nu niet moeten vergeten. Op donderdag 16 april is het Secretaressedag, een mooie mogelijkheid om jouw rechterhand, reddende engel of organisatorische duizendpoot in het zonnetje te zetten.

Secretaresses zijn van groot belang voor bedrijven. Zij zijn degene die alle touwtjes in handen hebben en alles goed laten verlopen. Laat hem of haar daarom weten hoeveel je hen waardeert. Verras bijvoorbeeld met een Down Under cadeaukaart! Hiermee kunnen ze heerlijk komen lunchen, dineren of borrelen met familie of vrienden wanneer het weer kan, maar is het ook mogelijk om op de waterski’s springen of een potje bubble voetbal doen. Een mooi bedankje voor al het vele werk wat zij verrichten.

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer