16 april: Secretaressedag

Nu een groot deel van Nederland vanuit huis werkt, is er één dag die we juist nu niet moeten vergeten. Op donderdag 16 april is het Secretaressedag, een mooie mogelijkheid om jouw rechterhand, reddende engel of organisatorische duizendpoot in het zonnetje te zetten.

Secretaresses zijn van groot belang voor bedrijven. Zij zijn degene die alle touwtjes in handen hebben en alles goed laten verlopen. Laat hem of haar daarom weten hoeveel je hen waardeert. Verras bijvoorbeeld met een Down Under cadeaukaart! Hiermee kunnen ze heerlijk komen lunchen, dineren of borrelen met familie of vrienden wanneer het weer kan, maar is het ook mogelijk om op de waterski’s springen of een potje bubble voetbal doen. Een mooi bedankje voor al het vele werk wat zij verrichten.

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer