Season Kick-off op 30 maart!

Het is bijna weer zo ver … op 30 maart trappen we het nieuwe watersportseizoen af!

Van 13.00 tot 17.00 uur kun je eindelijk de baan weer op! Kom gezellig langs en test direct je nieuwe board en spullen, vergeet je niet aan te melden via info@downunder.nl

Je kunt de nieuwste boards testen van onder andere: Liquid Force, Slingshot en Goodboards! Ook kun je hun teamriders om tips en tricks vragen!

Seizoenkaarthouders kunnen een introducé meenemen voor € 12,50 en bezoekers kunnen de middag boarden voor € 17,50! Nog geen seizoenkaart? Vraag hem dan vandaag nog aan via info@downunder.nl

Dit seizoen hebben we een leuke actie: bij aanschaf van een 10-rittenkaart ontvang je een waardebon voor de Down Under Shop t.w.v. €50! Deze is alleen geldig in het openingsweekend en uitsluitend geldig op hardware.

Zien we jou de 30e @ Down Under? Graag tot dan!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer