Season Kick-off op 30 maart!

Het is bijna weer zo ver … op 30 maart trappen we het nieuwe watersportseizoen af!

Van 13.00 tot 17.00 uur kun je eindelijk de baan weer op! Kom gezellig langs en test direct je nieuwe board en spullen, vergeet je niet aan te melden via info@downunder.nl

Je kunt de nieuwste boards testen van onder andere: Liquid Force, Slingshot en Goodboards! Ook kun je hun teamriders om tips en tricks vragen!

Seizoenkaarthouders kunnen een introducé meenemen voor € 12,50 en bezoekers kunnen de middag boarden voor € 17,50! Nog geen seizoenkaart? Vraag hem dan vandaag nog aan via info@downunder.nl

Dit seizoen hebben we een leuke actie: bij aanschaf van een 10-rittenkaart ontvang je een waardebon voor de Down Under Shop t.w.v. €50! Deze is alleen geldig in het openingsweekend en uitsluitend geldig op hardware.

Zien we jou de 30e @ Down Under? Graag tot dan!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer