Vier Pasen bij Down Under

Binnenkort is het weer Pasen en dat betekent dat je bij Down Under heerlijk kunt gaan brunchen met familie en/of vrienden. Geniet onbeperkt van heerlijke koude en warme gerechtjes. Wil jij Pasen vieren met een mooi uitzicht op het water en mogelijkheden tot leuke activiteiten voor de kinderen? Wacht dan niet te lang met reserveren. Meer informatie over de paasbrunch? Klik dan hier

Aanvang: 11.00 uur || Prijs p.p. € 29,95 || Kinderen (tot 12 jaar) € 14,95

Geniet je tijdens de paasdagen liever van de vertrouwde gerechten van onze menukaart? Ook dat kan! Ons à la carte restaurant is met Pasen geopend voor diner.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer