Season kickoff op 1 juni!

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus is de Season Kick-Off onder voorbehoud verplaatst naar 1 juni. 

We gaan weer beginnen! Normaal gesproken vieren we de Season Kick-Off al eerder met je, maar we hopen de opening van het watersportseizoen dit jaar met je te kunnen vieren op 1 juni. Dit is nog wel geheel onder voorbehoud, omdat we helaas niet weten hoe lang de maatregelen van de overheid gaan duren. Als de opening op 1 juni door kan gaan, zijn jullie van harte welkom tussen 13.00 en 18.00 uur. De baan is dan geopend en je kunt dan eindelijk het water weer op.

Merken van onder andere Liquid Force en Good zijn aanwezig om jou de beste tips te geven. Ze nemen de nieuwe collecties van 2020 mee, waardoor jij direct de nieuwste boards kunt testen. Entree voor seizoenkaarthouders is gratis en kunnen een introducé meenemen voor € 12,50 en bezoekers kunnen de hele middag boarden voor € 17,50! Aanmelden doe je door te mailen naar [email protected]. Nog geen seizoenkaart? Vraag hem dan vandaag nog aan via [email protected].

Aanmelden

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer