Season kickoff op 1 juni!

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus is de Season Kick-Off onder voorbehoud verplaatst naar 1 juni. 

We gaan weer beginnen! Normaal gesproken vieren we de Season Kick-Off al eerder met je, maar we hopen de opening van het watersportseizoen dit jaar met je te kunnen vieren op 1 juni. Dit is nog wel geheel onder voorbehoud, omdat we helaas niet weten hoe lang de maatregelen van de overheid gaan duren. Als de opening op 1 juni door kan gaan, zijn jullie van harte welkom tussen 13.00 en 18.00 uur. De baan is dan geopend en je kunt dan eindelijk het water weer op.

Merken van onder andere Liquid Force en Good zijn aanwezig om jou de beste tips te geven. Ze nemen de nieuwe collecties van 2020 mee, waardoor jij direct de nieuwste boards kunt testen. Entree voor seizoenkaarthouders is gratis en kunnen een introducé meenemen voor € 12,50 en bezoekers kunnen de hele middag boarden voor € 17,50! Aanmelden doe je door te mailen naar [email protected]. Nog geen seizoenkaart? Vraag hem dan vandaag nog aan via [email protected].

Aanmelden

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Opening Cablepark 2024
    Opening Cablepark 2024

    Opening Cablepark 2024

    Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

    Lees meer
  • NK Wakeboarden 2024
    NK Wakeboarden 2024

    NK Wakeboarden 2024

    Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

    Lees meer
  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer