Season kickoff op 1 juni!

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus is de Season Kick-Off onder voorbehoud verplaatst naar 1 juni. 

We gaan weer beginnen! Normaal gesproken vieren we de Season Kick-Off al eerder met je, maar we hopen de opening van het watersportseizoen dit jaar met je te kunnen vieren op 1 juni. Dit is nog wel geheel onder voorbehoud, omdat we helaas niet weten hoe lang de maatregelen van de overheid gaan duren. Als de opening op 1 juni door kan gaan, zijn jullie van harte welkom tussen 13.00 en 18.00 uur. De baan is dan geopend en je kunt dan eindelijk het water weer op.

Merken van onder andere Liquid Force en Good zijn aanwezig om jou de beste tips te geven. Ze nemen de nieuwe collecties van 2020 mee, waardoor jij direct de nieuwste boards kunt testen. Entree voor seizoenkaarthouders is gratis en kunnen een introducé meenemen voor € 12,50 en bezoekers kunnen de hele middag boarden voor € 17,50! Aanmelden doe je door te mailen naar info@downunder.nl. Nog geen seizoenkaart? Vraag hem dan vandaag nog aan via info@downunder.nl.

Aanmelden

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Paasbrunch
  Paasbrunch

  Paasbrunch

  1e paasdag serveert Down Under een heerlijk paasbuffet in de beachclub. Het buffet zal bestaan uit diverse warme en koude gerechten. Als het zonnetje schijnt gaan we gezellig ons overdekte terras op!

  Lees meer
 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Gaan jullie binnenkort trouwen? Laat je inspireren! Zondag 16 april doet Down Under mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route krijg je een rondleiding op onze prachtige locatie aan de Laagravense plas.

  Lees meer
 • Voorjaarsactie
  Voorjaarsactie

  Voorjaarsactie

  Onze wavesurfer is weer open en dat vieren we met een leuke voorjaarsactie! Kom jij doordeweeks bij ons wavesurfen of bodyboarden? In de periode van 27 februari tot en met 3 maart je het 3e kaartje GRATIS. Dus kom met het gezin, je vrienden of familie en maak er een gezellig dagje uit van.

  Lees meer