Season kickoff op 1 juni!

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus is de Season Kick-Off onder voorbehoud verplaatst naar 1 juni. 

We gaan weer beginnen! Normaal gesproken vieren we de Season Kick-Off al eerder met je, maar we hopen de opening van het watersportseizoen dit jaar met je te kunnen vieren op 1 juni. Dit is nog wel geheel onder voorbehoud, omdat we helaas niet weten hoe lang de maatregelen van de overheid gaan duren. Als de opening op 1 juni door kan gaan, zijn jullie van harte welkom tussen 13.00 en 18.00 uur. De baan is dan geopend en je kunt dan eindelijk het water weer op.

Merken van onder andere Liquid Force en Good zijn aanwezig om jou de beste tips te geven. Ze nemen de nieuwe collecties van 2020 mee, waardoor jij direct de nieuwste boards kunt testen. Entree voor seizoenkaarthouders is gratis en kunnen een introducé meenemen voor € 12,50 en bezoekers kunnen de hele middag boarden voor € 17,50! Aanmelden doe je door te mailen naar info@downunder.nl. Nog geen seizoenkaart? Vraag hem dan vandaag nog aan via info@downunder.nl.

Aanmelden

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer