Season kickoff op 1 juni!

Update: In verband met de aangekondigde maatregelingen van de RIVM rondom het coronavirus is de Season Kick-Off onder voorbehoud verplaatst naar 1 juni. 

We gaan weer beginnen! Normaal gesproken vieren we de Season Kick-Off al eerder met je, maar we hopen de opening van het watersportseizoen dit jaar met je te kunnen vieren op 1 juni. Dit is nog wel geheel onder voorbehoud, omdat we helaas niet weten hoe lang de maatregelen van de overheid gaan duren. Als de opening op 1 juni door kan gaan, zijn jullie van harte welkom tussen 13.00 en 18.00 uur. De baan is dan geopend en je kunt dan eindelijk het water weer op.

Merken van onder andere Liquid Force en Good zijn aanwezig om jou de beste tips te geven. Ze nemen de nieuwe collecties van 2020 mee, waardoor jij direct de nieuwste boards kunt testen. Entree voor seizoenkaarthouders is gratis en kunnen een introducé meenemen voor € 12,50 en bezoekers kunnen de hele middag boarden voor € 17,50! Aanmelden doe je door te mailen naar [email protected]. Nog geen seizoenkaart? Vraag hem dan vandaag nog aan via [email protected].

Aanmelden

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer