Op zoek naar een leuke zomerbaan?

Het lijkt misschien nog ver weg, de zomer, maar wij zijn al op zoek naar toppers die ons team komen versterken in de zomermaanden! Wil jij aan de slag in de bediening, als receptie medewerker, of als strandwacht? Of wordt je enthousiast van een van onze andere vacatures? Solliciteer en kom werken bij de leukste horecalocatie van Midden Nederland!

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 april gaan we speeddaten bij Down Under. Zo krijg je de mogelijkheid om Down Under te leren kennen en te kijken of je bij ons team past. Dus: ben je twee keer per week beschikbaar, minimaal 16 jaar én ben je enthousiast over Down Under? Meld je aan!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Opening Cablepark 2024
  Opening Cablepark 2024

  Opening Cablepark 2024

  Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

  Lees meer
 • NK Wakeboarden 2024
  NK Wakeboarden 2024

  NK Wakeboarden 2024

  Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

  Lees meer
 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer