Op zoek naar een leuke zomerbaan?

Het lijkt misschien nog ver weg, de zomer, maar wij zijn al op zoek naar toppers die ons team komen versterken in de zomermaanden! Wil jij aan de slag in de bediening, als receptie medewerker, of als strandwacht? Of wordt je enthousiast van een van onze andere vacatures? Solliciteer en kom werken bij de leukste horecalocatie van Midden Nederland!

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 april gaan we speeddaten bij Down Under. Zo krijg je de mogelijkheid om Down Under te leren kennen en te kijken of je bij ons team past. Dus: ben je twee keer per week beschikbaar, minimaal 16 jaar én ben je enthousiast over Down Under? Meld je aan!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer