Op zoek naar een leuke zomerbaan?

Het lijkt misschien nog ver weg, de zomer, maar wij zijn al op zoek naar toppers die ons team komen versterken in de zomermaanden! Wil jij aan de slag in de bediening, als receptie medewerker, of als strandwacht? Of wordt je enthousiast van een van onze andere vacatures? Solliciteer en kom werken bij de leukste horecalocatie van Midden Nederland!

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 april gaan we speeddaten bij Down Under. Zo krijg je de mogelijkheid om Down Under te leren kennen en te kijken of je bij ons team past. Dus: ben je twee keer per week beschikbaar, minimaal 16 jaar én ben je enthousiast over Down Under? Meld je aan!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer