Op zoek naar een leuke zomerbaan?

Het lijkt misschien nog ver weg, de zomer, maar wij zijn al op zoek naar toppers die ons team komen versterken in de zomermaanden! Wil jij aan de slag in de bediening, als receptie medewerker, of als strandwacht? Of wordt je enthousiast van een van onze andere vacatures? Solliciteer en kom werken bij de leukste horecalocatie van Midden Nederland!

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 april gaan we speeddaten bij Down Under. Zo krijg je de mogelijkheid om Down Under te leren kennen en te kijken of je bij ons team past. Dus: ben je twee keer per week beschikbaar, minimaal 16 jaar én ben je enthousiast over Down Under? Meld je aan!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer