Nieuw seizoen Happen & Trappen

Update: in verband met de aanvullende maatregelen rond het coronavrirus van de overheid kan deze route tot nader bericht niet worden gefietst. We verwelkomen je graag op een later moment in het jaar!

Combineer de prachtige natuur van Utrecht met heerlijke gerechten uit de streek: doe mee met de Happen & Trappen fietsroutes! Met de Waterlinie fiets-experience rijd je een bijzonder mooie route van ruim 45 kilometer langs loopgraven en forten en strijk je tussendoor neer voor verschillende maaltijden bij onder andere Down Under. Bekijk voor meer informatie en het reserveren de site van Happen & Trappen.  

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer