Nieuw seizoen Happen & Trappen

Update: in verband met de aanvullende maatregelen rond het coronavrirus van de overheid kan deze route tot nader bericht niet worden gefietst. We verwelkomen je graag op een later moment in het jaar!

Combineer de prachtige natuur van Utrecht met heerlijke gerechten uit de streek: doe mee met de Happen & Trappen fietsroutes! Met de Waterlinie fiets-experience rijd je een bijzonder mooie route van ruim 45 kilometer langs loopgraven en forten en strijk je tussendoor neer voor verschillende maaltijden bij onder andere Down Under. Bekijk voor meer informatie en het reserveren de site van Happen & Trappen.  

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer