Nieuw seizoen Happen & Trappen

Update: in verband met de aanvullende maatregelen rond het coronavrirus van de overheid kan deze route tot nader bericht niet worden gefietst. We verwelkomen je graag op een later moment in het jaar!

Combineer de prachtige natuur van Utrecht met heerlijke gerechten uit de streek: doe mee met de Happen & Trappen fietsroutes! Met de Waterlinie fiets-experience rijd je een bijzonder mooie route van ruim 45 kilometer langs loopgraven en forten en strijk je tussendoor neer voor verschillende maaltijden bij onder andere Down Under. Bekijk voor meer informatie en het reserveren de site van Happen & Trappen.  

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer