Opname Puberruil Zapp

Dinsdag 11 november was de Wavesurfer van Down Under te zien tijdens een aflevering van Puberruil Zapp van de KRO.

Justian uit Apeldoorn ruilde een paar dagen van leven met Jasper uit Vleuten. Justian is gek op alles wat met computers te maken heeft. En Jasper is erg sportief en kan alles doen wat zijn hartje begeert. Justian dook in het leven van Jasper en ging samen met zijn moeder en zus een middagje bodyboarden bij ons op de Wavesurfer. Wil je weten hoe Justian het vond? Bekijk hier de aflevering van Puberruil Zapp.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer