Opname Puberruil Zapp

Dinsdag 11 november was de Wavesurfer van Down Under te zien tijdens een aflevering van Puberruil Zapp van de KRO.

Justian uit Apeldoorn ruilde een paar dagen van leven met Jasper uit Vleuten. Justian is gek op alles wat met computers te maken heeft. En Jasper is erg sportief en kan alles doen wat zijn hartje begeert. Justian dook in het leven van Jasper en ging samen met zijn moeder en zus een middagje bodyboarden bij ons op de Wavesurfer. Wil je weten hoe Justian het vond? Bekijk hier de aflevering van Puberruil Zapp.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer