26 januari: Open Top Trouwlocatie Route bij Down Under

Aanstaande zaterdag 26 januari doet Down Under mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Voor het echte strandgevoel hoef je niet meer naar het strand te rijden! Down Under biedt namelijk alles wat je mag verwachten van een beachclub: een ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes.

Zaterdag 26 januari kun je onze locatie tussen 11.00 en 16.00 uur vrijblijvend bezichtigen om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is voor de perfecte bruiloft!

Gratis aanmelden
Meld je aan voor de Open Toptrouwlocatie Route bij Down Under via www.opentoptrouwlocatieroute.nl/down-under/

[button color=”primary” size=”large” url=”https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/down-under/” target=”self”]Ik kom langs![/button]

 

 

Wil je onze trouwlocatie op een ander moment komen bezichtigen? Neem dan gerust contact op via  030 287 7777

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer