26 januari: Open Top Trouwlocatie Route bij Down Under

Aanstaande zaterdag 26 januari doet Down Under mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Voor het echte strandgevoel hoef je niet meer naar het strand te rijden! Down Under biedt namelijk alles wat je mag verwachten van een beachclub: een ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes.

Zaterdag 26 januari kun je onze locatie tussen 11.00 en 16.00 uur vrijblijvend bezichtigen om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is voor de perfecte bruiloft!

Gratis aanmelden
Meld je aan voor de Open Toptrouwlocatie Route bij Down Under via www.opentoptrouwlocatieroute.nl/down-under/

[button color=”primary” size=”large” url=”https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/down-under/” target=”self”]Ik kom langs![/button]

 

 

Wil je onze trouwlocatie op een ander moment komen bezichtigen? Neem dan gerust contact op via  030 287 7777

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer