26 januari: Open Top Trouwlocatie Route bij Down Under

Aanstaande zaterdag 26 januari doet Down Under mee aan de Open Toptrouwlocatie Route. Voor het echte strandgevoel hoef je niet meer naar het strand te rijden! Down Under biedt namelijk alles wat je mag verwachten van een beachclub: een ontspannen sfeer, zandstrand en heerlijke hapjes en drankjes.

Zaterdag 26 januari kun je onze locatie tussen 11.00 en 16.00 uur vrijblijvend bezichtigen om inspiratie op te doen voor je bruiloft. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is voor de perfecte bruiloft!

Gratis aanmelden
Meld je aan voor de Open Toptrouwlocatie Route bij Down Under via www.opentoptrouwlocatieroute.nl/down-under/

[button color=”primary” size=”large” url=”https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/down-under/” target=”self”]Ik kom langs![/button]

 

 

Wil je onze trouwlocatie op een ander moment komen bezichtigen? Neem dan gerust contact op via  030 287 7777

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer