Down Under op RTV Utrecht

Afgelopen woensdag was de cameraploeg van U vandaag (RTV UTrecht) bij ons te gast. Marcel Strijland is geinterviewd over de Tour Camping die op het terrein van Down Under komt te staan.

Begin juni komt de Tour de France naar Utrecht, hierdoor is er veel vraag naar een verblijfplaats vlak bij het parcours. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een camping opgezet. Binnen een paar minuten ben je vanaf het campingterrein bij het parcours.

Benieuwd naar de uitzending? Bekijk hier de gehele uitzending, vanaf de 19e minuut begint het item over de camping voor de Tour de France in Utrecht.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer