Down Under op RTV Utrecht

Afgelopen woensdag was de cameraploeg van U vandaag (RTV UTrecht) bij ons te gast. Marcel Strijland is geinterviewd over de Tour Camping die op het terrein van Down Under komt te staan.

Begin juni komt de Tour de France naar Utrecht, hierdoor is er veel vraag naar een verblijfplaats vlak bij het parcours. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een camping opgezet. Binnen een paar minuten ben je vanaf het campingterrein bij het parcours.

Benieuwd naar de uitzending? Bekijk hier de gehele uitzending, vanaf de 19e minuut begint het item over de camping voor de Tour de France in Utrecht.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer