Down Under op RTV Utrecht

Afgelopen woensdag was de cameraploeg van U vandaag (RTV UTrecht) bij ons te gast. Marcel Strijland is geinterviewd over de Tour Camping die op het terrein van Down Under komt te staan.

Begin juni komt de Tour de France naar Utrecht, hierdoor is er veel vraag naar een verblijfplaats vlak bij het parcours. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een camping opgezet. Binnen een paar minuten ben je vanaf het campingterrein bij het parcours.

Benieuwd naar de uitzending? Bekijk hier de gehele uitzending, vanaf de 19e minuut begint het item over de camping voor de Tour de France in Utrecht.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer