Nieuwe foodboeken

Het voorjaar en het zomerseizoen komt eraan. De gelegenheid voor ons team om onze activiteiten, arrangementen, gerechten en (culinaire) mogelijkheden opnieuw te bundelen! Want Down Under is ’the place to be’ voor een heerlijk diner, sportieve activiteit, vergadering of onvergetelijk (personeels)feest.

Al meerdere jaren op rij hebben wij een hoop mooie evenementen mogen organiseren van bruiloft tot familiefeest en van teambuilding tot jaarlijks bedrijfsfeest. Voor elke gelegenheid verschillende mogelijkheden. Bekijk daarom snel onze vernieuwde brochures.

Wil je meer informatie of een rondleiding over onze inspirerende locatie? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer