Nieuw: Kneeboarden

Nieuw bij Down Under: Kneeboarden

Kneeboarden is een leuke activiteit voor jong en oud. Een echte aanrader voor kinderfeestjes, want kneeboarden is over het algemeen gemakkelijker dan waterskiën of wakeboarden. Kneeboarden is niet alleen een leuke activiteit maar het is ook een goede voorbereiding om te gaan waterskiën! Tijdens het kneeboarden zit je met je knieën op het board en dus veel lager op het water, hierdoor stuur je niet met je voeten maar met je lichaam.

Kijk snel tussen de activiteiten of klik hier voor meer informatie over kneeboarden.

Reserveer nu alvast een kneeboard activiteit voor in april!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer