Meneer Smakers Foodtruck op het strand

Het wordt komend weekend tropisch warm, dus we hebben op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus de Meneer Smakers foodtruck uitgenodigd op ons strand. Geniet tijdens het zonnen of na het zwemmen van een ambachtelijke (vegetarische) burgers, frites en gekoelde drankjes.

Meneer Smakers is de bekendste burgerbar uit Utrecht. Sinds kort is Meneer Smakers ook gevestigd in het centrum van Arnhem en deze zomer kun je voor de ambachtelijke burgers ook op ons strand terecht! Meneer Smakers staat bekend om haar ambachtelijke burgers en huisgemaakte frietjes. De burgers zijn gemaakt van streekproducten en zijn ook vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Meer informatie over Meneer Smakers

Leuk weetje: op mooie zonnige stranddagen staat de Meneer Smakers Foodtruck op ons strand. 

Zien we je binnenkort op ons strand?

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer