Meneer Smakers Foodtruck op het strand

Het wordt komend weekend tropisch warm, dus we hebben op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus de Meneer Smakers foodtruck uitgenodigd op ons strand. Geniet tijdens het zonnen of na het zwemmen van een ambachtelijke (vegetarische) burgers, frites en gekoelde drankjes.

Meneer Smakers is de bekendste burgerbar uit Utrecht. Sinds kort is Meneer Smakers ook gevestigd in het centrum van Arnhem en deze zomer kun je voor de ambachtelijke burgers ook op ons strand terecht! Meneer Smakers staat bekend om haar ambachtelijke burgers en huisgemaakte frietjes. De burgers zijn gemaakt van streekproducten en zijn ook vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Meer informatie over Meneer Smakers

Leuk weetje: op mooie zonnige stranddagen staat de Meneer Smakers Foodtruck op ons strand. 

Zien we je binnenkort op ons strand?

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer