Meneer Smakers Foodtruck op het strand

Het wordt komend weekend tropisch warm, dus we hebben op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus de Meneer Smakers foodtruck uitgenodigd op ons strand. Geniet tijdens het zonnen of na het zwemmen van een ambachtelijke (vegetarische) burgers, frites en gekoelde drankjes.

Meneer Smakers is de bekendste burgerbar uit Utrecht. Sinds kort is Meneer Smakers ook gevestigd in het centrum van Arnhem en deze zomer kun je voor de ambachtelijke burgers ook op ons strand terecht! Meneer Smakers staat bekend om haar ambachtelijke burgers en huisgemaakte frietjes. De burgers zijn gemaakt van streekproducten en zijn ook vegetarisch of veganistisch te bestellen.

Meer informatie over Meneer Smakers

Leuk weetje: op mooie zonnige stranddagen staat de Meneer Smakers Foodtruck op ons strand. 

Zien we je binnenkort op ons strand?

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer