Local Hero wedstrijd

14 oktober vond voor de tweede keer dit seizoen de Local Hero wedstrijd plaats bij Down Under. Lokale riders en boarders konden hun skills en tricks tonen.

De dag begon met een leuke wedstrijd waarbij de deelnemers werden uitgedaagd om de beste sprong van de kicker te maken. Raymond Giessen werd eerste met een zeer spectaculaire uitvoering. Daarnaast was er een wedstrijd om de beste run uit te voeren. Het ging hierbij dus niet enkel om één trick maar om de verscheidenheid en niveau van de tricks. De boarders maakten zowel indruk op de toeschouwers als op de jury. Er was zelfs een groep jongeren die dit jaar pas waren begonnen met boarden.

Prijsuitreiking
De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking. De jonge Wassim El Hodayebi (16) en Melissa Peperkamp (15) mogen zich nu ‘Local Heroes’ van Down Under. In de junior categorie stal Zino Vallen de eerste prijs, ondertussen behaalde Storm Baas (14) terecht de eerste plaats in de kinderdivisie. Een bijzondere overwinning voor Storm, die pas dit jaar begon met wakeboarden.

Uitslagen
Open Heren

 1. Wassim El Hodayebi
 2. Max Halm
 3. Rodi Kosterman

Open Dames

 1. Melissa Peperkamp
 2. Damy Schreijer
 3. Amira Lamin

Juniors

 1. Zino Vallen
 2. Carsten de Greef
 3. Tristan de Koning

Kids

 1. Storm Baas
 2. Jayden Zingel
 3. Darnell Davids

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer