Local Hero wedstrijd

14 oktober vond voor de tweede keer dit seizoen de Local Hero wedstrijd plaats bij Down Under. Lokale riders en boarders konden hun skills en tricks tonen.

De dag begon met een leuke wedstrijd waarbij de deelnemers werden uitgedaagd om de beste sprong van de kicker te maken. Raymond Giessen werd eerste met een zeer spectaculaire uitvoering. Daarnaast was er een wedstrijd om de beste run uit te voeren. Het ging hierbij dus niet enkel om één trick maar om de verscheidenheid en niveau van de tricks. De boarders maakten zowel indruk op de toeschouwers als op de jury. Er was zelfs een groep jongeren die dit jaar pas waren begonnen met boarden.

Prijsuitreiking
De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking. De jonge Wassim El Hodayebi (16) en Melissa Peperkamp (15) mogen zich nu ‘Local Heroes’ van Down Under. In de junior categorie stal Zino Vallen de eerste prijs, ondertussen behaalde Storm Baas (14) terecht de eerste plaats in de kinderdivisie. Een bijzondere overwinning voor Storm, die pas dit jaar begon met wakeboarden.

Uitslagen
Open Heren

 1. Wassim El Hodayebi
 2. Max Halm
 3. Rodi Kosterman

Open Dames

 1. Melissa Peperkamp
 2. Damy Schreijer
 3. Amira Lamin

Juniors

 1. Zino Vallen
 2. Carsten de Greef
 3. Tristan de Koning

Kids

 1. Storm Baas
 2. Jayden Zingel
 3. Darnell Davids

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer