Local Hero wedstrijd

14 oktober vond voor de tweede keer dit seizoen de Local Hero wedstrijd plaats bij Down Under. Lokale riders en boarders konden hun skills en tricks tonen.

De dag begon met een leuke wedstrijd waarbij de deelnemers werden uitgedaagd om de beste sprong van de kicker te maken. Raymond Giessen werd eerste met een zeer spectaculaire uitvoering. Daarnaast was er een wedstrijd om de beste run uit te voeren. Het ging hierbij dus niet enkel om één trick maar om de verscheidenheid en niveau van de tricks. De boarders maakten zowel indruk op de toeschouwers als op de jury. Er was zelfs een groep jongeren die dit jaar pas waren begonnen met boarden.

Prijsuitreiking
De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking. De jonge Wassim El Hodayebi (16) en Melissa Peperkamp (15) mogen zich nu ‘Local Heroes’ van Down Under. In de junior categorie stal Zino Vallen de eerste prijs, ondertussen behaalde Storm Baas (14) terecht de eerste plaats in de kinderdivisie. Een bijzondere overwinning voor Storm, die pas dit jaar begon met wakeboarden.

Uitslagen
Open Heren

 1. Wassim El Hodayebi
 2. Max Halm
 3. Rodi Kosterman

Open Dames

 1. Melissa Peperkamp
 2. Damy Schreijer
 3. Amira Lamin

Juniors

 1. Zino Vallen
 2. Carsten de Greef
 3. Tristan de Koning

Kids

 1. Storm Baas
 2. Jayden Zingel
 3. Darnell Davids

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer