Local Hero wedstrijd

14 oktober vond voor de tweede keer dit seizoen de Local Hero wedstrijd plaats bij Down Under. Lokale riders en boarders konden hun skills en tricks tonen.

De dag begon met een leuke wedstrijd waarbij de deelnemers werden uitgedaagd om de beste sprong van de kicker te maken. Raymond Giessen werd eerste met een zeer spectaculaire uitvoering. Daarnaast was er een wedstrijd om de beste run uit te voeren. Het ging hierbij dus niet enkel om één trick maar om de verscheidenheid en niveau van de tricks. De boarders maakten zowel indruk op de toeschouwers als op de jury. Er was zelfs een groep jongeren die dit jaar pas waren begonnen met boarden.

Prijsuitreiking
De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking. De jonge Wassim El Hodayebi (16) en Melissa Peperkamp (15) mogen zich nu ‘Local Heroes’ van Down Under. In de junior categorie stal Zino Vallen de eerste prijs, ondertussen behaalde Storm Baas (14) terecht de eerste plaats in de kinderdivisie. Een bijzondere overwinning voor Storm, die pas dit jaar begon met wakeboarden.

Uitslagen
Open Heren

 1. Wassim El Hodayebi
 2. Max Halm
 3. Rodi Kosterman

Open Dames

 1. Melissa Peperkamp
 2. Damy Schreijer
 3. Amira Lamin

Juniors

 1. Zino Vallen
 2. Carsten de Greef
 3. Tristan de Koning

Kids

 1. Storm Baas
 2. Jayden Zingel
 3. Darnell Davids

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Opening Cablepark 2024
  Opening Cablepark 2024

  Opening Cablepark 2024

  Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

  Lees meer
 • NK Wakeboarden 2024
  NK Wakeboarden 2024

  NK Wakeboarden 2024

  Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

  Lees meer
 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer