Onze koffiekar gaat open!

Op woensdag 13 en donderdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 voor de deur! Kom tussen gezellig langs voor een lekker drankje of een verfrissend ijsje.

Ben je deze week in de buurt van Nieuwegein, loop je een van de vele mooie wandelroutes of ga je lekker een stukje fietsen? Maak dan even een stop bij Down Under! Onze koffiekar staat voor de deur geparkeerd en we maken je graag blij met een kopje (ice) koffie, thee, vruchtensapje, smoothie, candybar of ijsje. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM, de 1,5 meter wordt ook bij de koffiekar gehanteerd. Zo houden we het veilig voor iedereen.

See you soon!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer