Onze koffiekar gaat open!

Op woensdag 13 en donderdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 voor de deur! Kom tussen gezellig langs voor een lekker drankje of een verfrissend ijsje.

Ben je deze week in de buurt van Nieuwegein, loop je een van de vele mooie wandelroutes of ga je lekker een stukje fietsen? Maak dan even een stop bij Down Under! Onze koffiekar staat voor de deur geparkeerd en we maken je graag blij met een kopje (ice) koffie, thee, vruchtensapje, smoothie, candybar of ijsje. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM, de 1,5 meter wordt ook bij de koffiekar gehanteerd. Zo houden we het veilig voor iedereen.

See you soon!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer