Onze koffiekar gaat open!

Op woensdag 13 en donderdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 voor de deur! Kom tussen gezellig langs voor een lekker drankje of een verfrissend ijsje.

Ben je deze week in de buurt van Nieuwegein, loop je een van de vele mooie wandelroutes of ga je lekker een stukje fietsen? Maak dan even een stop bij Down Under! Onze koffiekar staat voor de deur geparkeerd en we maken je graag blij met een kopje (ice) koffie, thee, vruchtensapje, smoothie, candybar of ijsje. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM, de 1,5 meter wordt ook bij de koffiekar gehanteerd. Zo houden we het veilig voor iedereen.

See you soon!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer