Onze koffiekar gaat open!

Op woensdag 13 en donderdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 voor de deur! Kom tussen gezellig langs voor een lekker drankje of een verfrissend ijsje.

Ben je deze week in de buurt van Nieuwegein, loop je een van de vele mooie wandelroutes of ga je lekker een stukje fietsen? Maak dan even een stop bij Down Under! Onze koffiekar staat voor de deur geparkeerd en we maken je graag blij met een kopje (ice) koffie, thee, vruchtensapje, smoothie, candybar of ijsje. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM, de 1,5 meter wordt ook bij de koffiekar gehanteerd. Zo houden we het veilig voor iedereen.

See you soon!

 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer