Gezocht: Zelfstandig werkend kok

Dit ben jij
Samen met onze chefkok Remco en de rest van het bevlogen keukenteam van Down Under ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle gerechten die onze keuken verlaten. Je bent een harde werker en een vakman of vakvrouw die trots is op zijn werk en deze positiviteit graag uitdraagt naar collega’s.

Dit vragen wij van onze nieuwe collega

Dat je Bevlogen, Hartelijk en Gastvrij bent, met andere woorden jij hebt een BHG hart! En verder vragen we:

  • Goede productkennis op het niveau van Down Under;
  • Je kunt snel en netjes werken; je weet de kwaliteit te bewaken!
  • Down Under is een drukke locatie; jij kunt goed onder druk presteren;
  • Je houdt van zowel á la carte als koken voor evenementen;
  • Kennis van HACCP;
  • Afgeronde koksopleiding;
  • Aantoonbare ervaring in een (groot) restaurant of banqueting;
  • Als ‘vakidioot’ ben je goed op de hoogte van de trends in jouw vakgebied!

Dit bieden wij jou

In de eerste plaats een leuke baan binnen een fijn team op een goedlopende en drukke locatie en een professionele organisatie.

En tevens:

  • 25 vakantiedagen (op basis van ft);
  • Een goede inwerkperiode door een vaste collega;
  • Mogelijkheden tot het volgen van verschillende workshops tijdens o.a. de Talentday;
  • 20% personeelskorting bij alle locaties van BHG;
  • Gezellige teamuitjes;
  • Vakkundig team dat staat te springen om jou te leren kennen;
  • Een marktconform salaris aansluitend bij jouw ervaring en leeftijd.

Down Under is onderdeel van BHG.

Over Down Under
Down Under is met recht uniek in Nederland; een toplocatie gelegen aan de Laagravenseplas, vlak aan de A12 bij Nieuwegein/Houten. De locatie bestaat uit een drukbezocht a la carte restaurant geopend voor lunch en diner, vergaderzalen, een groot terras met zicht op het water, een beachclub voor evenementen en een strand. Daarnaast kun je bij Down Under terecht voor allerlei watersport,- en teambuildingsactiviteiten!

Lijkt het je wel wat?
Denk jij na het lezen van deze vacature dat jij onze nieuwe collega bent stuur dan jouw cv met foto en een motivatie t.a.v. Paul Gootjes.

Ja, ik wil op deze vacature solliciteren

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met afdeling personeelszaken via 030-7440059.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

  • Brunchen op 1e paasdag
    Brunchen op 1e paasdag

    Brunchen op 1e paasdag

    Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

    Lees meer
  • Valentijnsdeal
    Valentijnsdeal

    Valentijnsdeal

    Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

    Lees meer
  • Down Under op EventSummit 2024
    Down Under op EventSummit 2024

    Down Under op EventSummit 2024

    Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

    Lees meer