Geen activiteiten tot 15 februari 2021

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het helaas niet mogelijk om tot 20 februari 2021 een activiteit te boeken. We gebruiken deze periode om onze locatie te verbouwen en verder te optimaliseren zodat we in het voorjaar weer volop activiteiten kunnen aanbieden. De toiletgroepen in de Beachclub worden vernieuwd, de kleedruimtes krijgen aanpassingen en de materiaaluitgifte wordt aangepast. We kijken heel erg uit om weer open te gaan. Tot die tijd en zodra we de deuren weer mogen openen ben je van harte welkom in ons restaurant.

See you @ Down Under. 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Opening Cablepark 2024
  Opening Cablepark 2024

  Opening Cablepark 2024

  Zaterdag 30 maart is het EINDELIJK weer tijd om ons Cablepark te openen! Kom je weer scheuren over de Laagravense plas?

  Lees meer
 • NK Wakeboarden 2024
  NK Wakeboarden 2024

  NK Wakeboarden 2024

  Down Under organiseert NK Wakeboarden 2024 Op 6 en 7 juli wordt bij Down Under het NK Wakeboarden gehouden. Het belooft een geweldig weekend te worden! Het NK is het grootste wakeboardevenement van Nederland. Ook jij kan je inschrijven en je tricks en skills laten zien. Je kunt je voor verschillende onderdelen aanmelden. Inschrijven kan […]

  Lees meer
 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer