Geen activiteiten tot 15 februari 2021

Vanwege de aanhoudende maatregelen en reeds geplande verbouwing is het helaas niet mogelijk om tot 20 februari 2021 een activiteit te boeken. We gebruiken deze periode om onze locatie te verbouwen en verder te optimaliseren zodat we in het voorjaar weer volop activiteiten kunnen aanbieden. De toiletgroepen in de Beachclub worden vernieuwd, de kleedruimtes krijgen aanpassingen en de materiaaluitgifte wordt aangepast. We kijken heel erg uit om weer open te gaan. Tot die tijd en zodra we de deuren weer mogen openen ben je van harte welkom in ons restaurant.

See you @ Down Under. 

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer