Feestelijk het nieuwe jaar in

2020 is aangebroken, een nieuw jaar én een nieuw decennium. We willen je bedanken voor je bezoek aan Down Under in het afgelopen jaar en hopen je in 2020 weer te mogen verwelkomen! Ons restaurant aan de Laagravense plas is namelijk een prachtige locatie voor jouw verjaardag, jubileum, familiereünie, promotieborrel of diploma-uitreiking!

 • Kom je met een grote groep je promotie vieren of houd je het liever klein? Onze ruimtes zijn geschikt voor diverse gezelschappen en zijn multifunctioneel inzetbaar.
 • Heb je zin in een gezellige barbecue of kies je voor het à la carte diner? Ons team laat je graag zien wat alle mogelijkheden zijn.
 • Wist je trouwens dat je ook jouw feest kunt combineren met een activiteit? Wat dacht je van een familie-reünie waarbij je oom op het wakeboard voorbij vliegt of verras de bruidegom met een middag 4×4 terreinrijden op het uitdagende parcours.

Contact
Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem contact op met ons team!

Contact

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Local HERO contest
  Local HERO contest

  Local HERO contest

  Op 24 september is het weer tijd voor de Local Hero Contest. Deze LOCAL ONLY wedstrijd bestaat uit 4 categorieën. In alle categorieën zijn er leuke prijzen te winnen! We starten de dag met een gezamenlijke warming up en sluiten af met een gezellige BBQ voor iedereen die meedoet + partners, familie, kinderen, vrienden, fans etc. Ben jij erbij!?

  Lees meer
 • Wakeboarden voor ladies only!
  Wakeboarden voor ladies only!

  Wakeboarden voor ladies only!

  Speciaal voor meiden die willen leren wakeboarden of hun tricks willen verbeteren organiseert Down Under Ladies Nights! Je gaat twee uur lang wakeboarden en leert precies hoe het moet.

  Lees meer
 • Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under
  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Circus voor het kind strijkt neer bij Down Under

  Stichting voor het kind zet zich in voor kwetsbare kinderen en organiseren zondag 25 juni Circus voor het kind bij Down Under. Kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben, maken een onvergetelijke dag mee tijdens Circus voor het kind; een voorstelling vol verwondering, avontuur en plezier!

  Lees meer