Feestelijk het nieuwe jaar in

2020 is aangebroken, een nieuw jaar én een nieuw decennium. We willen je bedanken voor je bezoek aan Down Under in het afgelopen jaar en hopen je in 2020 weer te mogen verwelkomen! Ons restaurant aan de Laagravense plas is namelijk een prachtige locatie voor jouw verjaardag, jubileum, familiereünie, promotieborrel of diploma-uitreiking!

 • Kom je met een grote groep je promotie vieren of houd je het liever klein? Onze ruimtes zijn geschikt voor diverse gezelschappen en zijn multifunctioneel inzetbaar.
 • Heb je zin in een gezellige barbecue of kies je voor het à la carte diner? Ons team laat je graag zien wat alle mogelijkheden zijn.
 • Wist je trouwens dat je ook jouw feest kunt combineren met een activiteit? Wat dacht je van een familie-reünie waarbij je oom op het wakeboard voorbij vliegt of verras de bruidegom met een middag 4×4 terreinrijden op het uitdagende parcours.

Contact
Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem contact op met ons team!

Contact

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • KORTING in februari!
  KORTING in februari!

  KORTING in februari!

  Heel de maand februari kun je nog gezellig komen schaatsen bij Down Under On Ice. En omdat het de laatste maand is hebben wij een mooie actie voor jullie: koop je tickets voor een hele dag schaatsen inclusief schaatshuur met  € 2,50 korting. Voer de code: ONICE in bij de aanschaf van je tickets en boek je gewenste datum.

  Lees meer
 • Wintergames op de ijsbaan
  Wintergames op de ijsbaan

  Wintergames op de ijsbaan

  Even iets anders dan “gewoon” schaatsen op onze schaatsbaan? Dat kan! Wij bieden diverse ijsgames aan op onze overdekte ijsbaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van ijssjoelen, curling, ijshockey estafette of sleeracen? Meer informatie over alle games vind je hier. De games zijn elke dag te boeken via sales@downunder.nl of het nou om een bedrijfsuitje, kinderfeestje […]

  Lees meer
 • Valentijnsdiner
  Valentijnsdiner

  Valentijnsdiner

  Vier de liefde samen romantisch aan het water bij Down Under met een heerlijk 3-gangen diner!

  Lees meer