Feestelijk het nieuwe jaar in

2020 is aangebroken, een nieuw jaar én een nieuw decennium. We willen je bedanken voor je bezoek aan Down Under in het afgelopen jaar en hopen je in 2020 weer te mogen verwelkomen! Ons restaurant aan de Laagravense plas is namelijk een prachtige locatie voor jouw verjaardag, jubileum, familiereünie, promotieborrel of diploma-uitreiking!

 • Kom je met een grote groep je promotie vieren of houd je het liever klein? Onze ruimtes zijn geschikt voor diverse gezelschappen en zijn multifunctioneel inzetbaar.
 • Heb je zin in een gezellige barbecue of kies je voor het à la carte diner? Ons team laat je graag zien wat alle mogelijkheden zijn.
 • Wist je trouwens dat je ook jouw feest kunt combineren met een activiteit? Wat dacht je van een familie-reünie waarbij je oom op het wakeboard voorbij vliegt of verras de bruidegom met een middag 4×4 terreinrijden op het uitdagende parcours.

Contact
Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem contact op met ons team!

Contact

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • DJ Le Jap is back
  DJ Le Jap is back

  DJ Le Jap is back

  Onze huis DJ is weer terug: DJ Le Jap! Kom genieten aan het water met gezellige loungemuziek, drankjes en heerlijk eten.

  Lees meer
 • Het strand is weer geopend
  Het strand is weer geopend

  Het strand is weer geopend

  De zomer lijkt te zijn begonnen! Kom jij genieten van het zonnetje op het strand van Down Under? Ons strand is in de zomerperiode elke dag geopend, mits de groene vlag hangt. Deze is te altijd live te checken.

  Lees meer
 • Down Under Obstacle Run
  Down Under Obstacle Run

  Down Under Obstacle Run

  Zondag 14 mei gaan we voor de dertiende keer los met de Down Under Obstacle run! Op een uitdagend, vernieuwd parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten.

  Lees meer