Feestelijk het nieuwe jaar in

2020 is aangebroken, een nieuw jaar én een nieuw decennium. We willen je bedanken voor je bezoek aan Down Under in het afgelopen jaar en hopen je in 2020 weer te mogen verwelkomen! Ons restaurant aan de Laagravense plas is namelijk een prachtige locatie voor jouw verjaardag, jubileum, familiereünie, promotieborrel of diploma-uitreiking!

 • Kom je met een grote groep je promotie vieren of houd je het liever klein? Onze ruimtes zijn geschikt voor diverse gezelschappen en zijn multifunctioneel inzetbaar.
 • Heb je zin in een gezellige barbecue of kies je voor het à la carte diner? Ons team laat je graag zien wat alle mogelijkheden zijn.
 • Wist je trouwens dat je ook jouw feest kunt combineren met een activiteit? Wat dacht je van een familie-reünie waarbij je oom op het wakeboard voorbij vliegt of verras de bruidegom met een middag 4×4 terreinrijden op het uitdagende parcours.

Contact
Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Neem contact op met ons team!

Contact

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Open Toptrouwlocatie Route
  Open Toptrouwlocatie Route

  Open Toptrouwlocatie Route

  Zondag 19 november doet Down Under mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Beleef jouw dag vooraf! Neem een kijkje bij ons op locatie en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons bruidsteam beantwoord vrijblijvend al jullie vragen en helpen met de zoektocht naar de droomlocatie.

  Lees meer
 • WKND DEAL
  WKND DEAL

  WKND DEAL

  Elke vrijdag, zaterdag en zondagavond kun je vanaf nu bij ons genieten van een shared dining arrangement. Geniet van de winter met onze shared dining in november, december en januari voor maar € 49,50 per persoon.

  Lees meer
 • Vier kerst bij Down Under
  Vier kerst bij Down Under

  Vier kerst bij Down Under

  Geniet eerste kerstdag met de hele familie van een heerlijke brunch of kerstdiner bij Down Under. De feestdagen bij Down Under staan in het teken van winterse sferen, samen genieten, culinaire verrassingen en een sfeervolle decoratie. 

  Lees meer