Down Under op EventSummit 2024

Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand 4A16 om meer te vertellen over onze plannen en te kijken of we samen in de nabije toekomst mooie bedrijfsevenementen kunnen organiseren bij Down Under.

Er is echter meer! Ook onze collega-locaties De Landgoederij & Fort bij Vechten in Bunnik staan er met een eigen beursstand naast die van ons. Daarnaast geeft EventSummit je inspiratie om je events te upgraden en je kan netwerken met duizenden mede-eventfanaten of luisteren naar sprekers die je ongetwijfeld inspireren. Ruim 14.000 m2 vol met de nieuwste event gadgets, venues, snufjes en -trends. Haal dus meer uit je bezoek aan deze beurs! Wil je meer informatie over EventSummit? Lees dan hier verder.

Kopje koffie doen op EventSummit?
Registreer jezelf via deze uitnodigingslink. Je ontvangt vervolgens (kosteloos) een toegangsticket. De koffie staat in ieder geval klaar en we hopen je te zien bij onze beursstand!

Het laatste nieuws in je mail?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Down Under!

Laatste nieuws

 • Brunchen op 1e paasdag
  Brunchen op 1e paasdag

  Brunchen op 1e paasdag

  Kom gezellig brunchen op 1e paasdag, 31 maart 2024. Wij serveren een uitgebreid paasbuffet met heerlijke koude en warme gerechten voor de hele familie!

  Lees meer
 • Valentijnsdeal
  Valentijnsdeal

  Valentijnsdeal

  Wie verras jij dit jaar met Valentijn? Neem je geliefde, date of lover mee en geniet van een romantische avond bij ons! Kies vijf  heerlijke gerechtjes van onze biteskaart om romantisch samen te delen.

  Lees meer
 • Down Under op EventSummit 2024
  Down Under op EventSummit 2024

  Down Under op EventSummit 2024

  Wij zijn met onze evenementenlocatie Down Under exposant op de EventSummit evenementenbeurs op donderdag 8 februari 2024. Hier treffen wij onze relaties, klanten en leveranciers om te laten zien wat wij in petto hebben voor 2024 en 2025. Één van onze highlights op onze stand is de lancering van ons nieuwe concept. Wij hebben beursstand […]

  Lees meer